Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax op A-jeugdvoetbaltoernooi Terborg

28 maart 2006 10:30 - Terborg Toernooi

Verslaggever: P.

De jeugd van Ajax zal wederom aanwezig zijn op het 27ste internationale toernooi in Terborg (Achterhoek, Gelderland). Om maar wat te noemen: Maxwell is in 2001 gescout in Terborg (waar hij ook tot beste speler van het toernooi werd verkozen), bijna alle eigen jeugd-spelers van het huidige Ajax (Sneijder, Pienaar, Stekelenburg, etc) hebben op dat toernooi gespeeld. Het gerenommeerde toernooi wordt gehouden op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei 2006. Behalve Ajax, Feyenoord en PSV zijn ook enkele internationale ploegen, waarvan de jeugdopleiding zich al bewezen heeft, vertegenwoordigd:

? Tottenham Hotspur (Engeland)
? Boca Juniors (Argentini?)
? Hertha BSC (Duitsland)
? Atletico Mineiro (Brazili?)
? Jomo Cosmos (Zuid-Afrika)

Kaarten kosten tot 17,50 euro (volwassenenpassepartout) en zijn met name voor de jeugd goedkoop. Het speelschema wordt direct na de loting, die op woensdag 12 april gehouden wordt, op de website van het toernooi bekendgemaakt.

De liefhebber van (goed) jeugdvoetbal die op de hoogte wil blijven van hoe de jeugd van Ajax er voor staat weet dus waar hij eind mei moet zijn: in Terborg.

Meer op Terborg Toernooi




Tags

terborg jeugdvoetbaltoernooi achterhoek afrika argentini atletico boca brazili cosmos duitsland engeland feyenoord gelderland gescout hertha jeugdvoetbal jomo juniors maxwell mineiro pienaar speelschema stekelenburg tottenham volwassenenpassepartout

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal