Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax niet verder dan 1-1 tegen NAC

26 maart 2006 16:24

Ajax is er niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen NAC winnend af te sluiten. In de Amsterdam Arena werd het 1-1 tegen de club uit Breda. Er leek aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht. Al na twee minuten tekende niemand anders dan Klaas-Jan Huntelaar voor de 1-0. De ploeg leek daardoor een makkelijke middag tegemoet te gaan. Ajax nam echter gas terug. Het had in het vervolg van het duel moeite om NAC de duimschroeven weer echt aan te draaien en de ploeg uit te spelen. Doordat in het vervolg de goals uitblijven, bleef NAC kans houden op een stunt. Prompt gebeurde dat ook nog toen Mendes 10 minuten voor tijd van afstand doeltrof.




Tags

nac arena doeltrof duimschroeven huntelaar lucht mendes prompt vuiltje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text