Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaakke houdt zich op de vlakte over Blind

25 maart 2006 12:09 - Brabants Dagblad

Verslaggever: RvN

Gevraagd naar de positie van Danny Blind houdt Ajax voorzitter Jaakke zich op de vlakte, zo is te lezen in het Brabants Dagblad. "Blind heeft het erg lastig. Hij is tussentijds ingestapt en er was onrust in de selectie vanwege de vele aflopende contracten. Op dit moment zijn er ook veel blessures. Dat zijn zaken die consequenties hebben voor het functioneren van een trainer. Hij doet wat hij kan. Of ik tevreden ben over de werkwijze van Blind? Daar laat ik me niet over uit. Of Blind volgend seizoen nog steeds trainer van Ajax is? Hij heeft nog een contract."

Directeur Fontein gaf echter het dilemma aan waar de club zich in bevindt. "Er dient rust te komen in de voetbalorganisatie. Er zijn de laatste zes jaar te veel trainerswissels geweest. De continu?teit komt daardoor in gevaar."

Meer: Brabants Dagblad

Meer op Brabants Dagblad




Tags

blind jaakke vlakte brabants danny fontein ingestapt teit trainerswissels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.236 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam