Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportershome tijdelijk en onder voorwaarden weer open: per 1 februari 2007 home op nieuwe locatie?

20 maart 2006 18:51 - At5

Verslaggever: P.

Het supportershome van Ajax gaat volgens AT5 morgen weer open. Burgemeester Cohen heeft maandag toestemming gegeven om de planken weer weg te halen. Na de nasleep van de overval in Den Haag besloot Cohen het supportershome te sluiten.

Het lijkt erop dat het heropenen van het supportershome niet zonder slag of stoot is gegaan: het home mag alleen weer open onder bepaalde voorwaarden: het honk zal moeten sluiten bij risicowedstrijden, internationale wedstrijden en bij de play-offs. Eveneens mogen er op vrijdag en zaterdag geen feesten meer georganiseerd worden. De afspraak dat het bestuur van het home de huisregels moet controleren is aangescherpt. Er zal wekelijks overleg tussen politie en het bestuur van het home zijn. De gemeente heeft het bestuur eveneens duidelijk gemaakt dat de vergunning tijdelijk is. Voor 1 februari volgend jaar moet het supportershome een nieuwe locatie hebben gevonden.

Meer op At5




Tags

supportershome bestuur locatie cohen controleren feesten gemeente heropenen honk huisregels nasleep planken risicowedstrijden stoot vergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht