Transparent
Inloggen
Sluiten

16-jarige (!) Anita debuteert in eerste elftal

19 maart 2006 14:08

Verslaggever: RvN

Vanmiddag zal de pas 16-jarige Vurnon Anita debuteren in het eerste elftal van Ajax. Hij zal direct in de basis starten. De allerjongste debutant van Ajax is hij niet, op 4 april wordt hij 17. Maar hij komt wel in het erelijstje van spelers die al op hun zestiende wisten te debuteren. Alleen Seedorf debuteerde op jongere leeftijd in het shirt van Ajax.

Website: VurnonAnita.tk

Hij is de 29ste speler waar Danny Blind dit seizoen gebruik van maakt. Eerder dit seizoen debuteerden Sarpong, Timisela, Boakye en Schilder al.

Meer op




Tags

anita allerjongste blind boakye danny debuteerden erelijstje jongere sarpong schilder seedorf timisela vurnon vurnonanita

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht