Transparent
Inloggen
Sluiten

Michael van Praag in Singapore

21 januari 2000 22:10

Verslaggever: M

Michael van Praag bevind zich op dit moment voor een prive-bezoek in Singapore waar hij een opening bijwoonde van een sportzaak op het vliegveld van Singapore. De shop verkoopt authentieke producten van de 12 meest succesvolle clubs in Europa, waaronder Ajax.

Het idee is afkomstig van het bedrijf House of Champions dat in handen is van een goede vriend van Van Praag. Het is voornamelijk bedoeld voor toeristen die dergelijke producten niet in hun eigen land kunnen kopen.

Van Praag liet aan de pers in Singapore weten dat Ajax wat betreft jeugdvoetbal niet alleen China in de gaten houdt maar ook de verrichtingen in Singapore met interesse volgt. Volgens de bestuurder van Ajax is Azie nog een gebied vol met mogelijkheden voor Ajax. 'We hebben een van de beste jeugdopleidingen in de wereld, maar het blijft moeilijk om constant toptalenten af te leveren'.

Hij liet zich verder lovend uit over 3 talentvolle spelers bij Ajax. 'Let de komende jaren op Richard Knopper, Tim de Cler en Brutil Hose. Ze zijn nu nog relatief onbekend in de wereld, maar als we ze een paar jaar de tijd geven dan kunnen ze net zo goed worden als Beckham en Giggs. Ze zijn nu 18, 19 jaar oud en we hebben ze al geruime tijd in onze gelederen. Loyaliteit kan je niet kopen, maar ik ben ervan overtuigd dat ze Ajax de komende jaren trouw blijven'.

Meer op
Tags

singapore praag michael producten authentieke azie beckham bestuurder bijwoonde brutil china cler giggs hose house jeugdopleidingen jeugdvoetbal knopper loyaliteit opening shop sportzaak tim toeristen toptalenten trouw vliegveld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frankrijk gaaei godts grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mannsverk mikautadze mislintat ocampos rijkhoff sevic shogun sutalo tahirovic veerman weghorst