Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: strijd gaf de doorslag

26 februari 2006 17:30

"De doorslag vanmiddag was dat we op een gegeven moment wel de strijd leverden waar die geleverd moest worden. De eerste half uur bleef dat uit. Heracles was feller, won veel meer duels dan wij dat deden. Je weet van te voren dat Heracles zich zo instelt. Ze hebben de punten nodig en het is ook de speelstijl van Heracles. Daar moet je in mee waar dat nodig is en blijven voetballen waar dat kan" aldus Blind voor Langs de Lijn.

"Na een half uur heb ik een omzetting gemaakt door Rosenberg naast Huntelaar te zetten en anderen in te laten zakken. Toen werd het moeilijker te belopen voor Heracles. De 1-1 hielp ons vervolgens in de wedstrijd. Dat geluk hadden we hard nodig, zodat de schade beperkt bleef. Die had veel groter kunnen zijn in de eerste helft."




Tags

heracles blind belopen feller huntelaar instelt omzetting rosenberg speelstijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper