Transparent
Inloggen
Sluiten

Rustige aandeelhoudersvergadering van Ajax

29 november 2000 22:21

Verslaggever: RvN

De aandeelhoudersvergadering van Ajax is vandaag in alle rust verlopen. Er waren 'slechts' ruim honderd afgekomen op de aandeelhoudersvergadering waarin Ajax het miljoenenverlies toelichtte. Opvallend was de ogenschijnlijk geringe emotionele betrokkenheid bij het gebeuren. Juist dit punt werd ook ter sprake gebracht door Van Eijden die de club Ajax terug wil brengen bij het publiek in plaats van de NV.

De nieuwe directeur liet weten dat Ajax in de komende jaren een behoorlijk hogere inkomstensctroom verwacht uit de tv-gelden. Van Eijden schatte dat bedrag uiteindelijk tussen de 9 en 15 miljoen gulden.

Opmerkelijk was ook dat Van Eijden met een partner wil investeren in online activiteiten van de club. Hoewel bekend is dat al een samenwerkingsverband met Siemens werd afgesloten, werd onmiddelijk ook de naam van KPN gefluisterd.

Meer op




Tags

eijden afgekomen gulden inkomstensctroom kpn miljoenenverlies onmiddelijk opmerkelijk samenwerkingsverband schatte siemens toelichtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos