Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Trabelsi: misschien is afkopen contract een optie

16 februari 2006 07:13 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

De zaakwaarnemer van Hatem Trabelsi heeft in het Algemeen Dagblad uiting gegeven aan zijn ongenoegen over de uitzichtloze situatie van de rechtsback bij Ajax. "Afgelopen zomer wilde Ajax hem per se niet verkopen. Terwijl ze destijds heel veel geld voor hem konden ontvangen. Hatem zou volgens Ajax een ?Van Bommel-achtig? afscheid krijgen. Hij moest en hij zou blijven. Een fitte Trabelsi is de beste rechtsback van Nederland, zei Danny Blind erbij" aldus de zaakwaarnemer.

Inmiddels komt hij niet meer aan spelen toe. De zaakwaarnemer zinspeelde in het Algemeen Dagblad dan ook op de optie om het contract maar af te kopen zoals Maxwell heeft gedaan.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

trabelsi hatem achtig blind bommel danny maxwell nederland uitzichtloze zinspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos