Danny Blind: terechte nederlaag

5 februari 2006 15:45

Danny Blind sprak na afloop van Feyenoord-Ajax over een terechte nederlaag over 90 minuten gezien. 'Het breekpunt was de 2-1 vlak voor rust. Wij zaten goed in de wedstrijd, zij niet al te goed. We hebben een behoorlijke eerste helft gespeeld. We kregen ook de eerste kansen. Dan kwam er dan fatale moment in de 46ste minuut van de eerste helft. Op dat moment moet je tot de rust uitspelen, zo zeiden we ook op de bank. Twee van de vier verdedigers waren weg, dan krijg je de deksel op je neus. Het leergeld van dit soort momenten is in dit seizoen wel erg hoog. Dan hoop je dat beeld te veranderen in de tweede helft. Het wordt echter direct 3-1 en dan is het moeilijk nog iets te herstellen.'