Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil crisis verplaatsen naar AZ'

1 februari 2006 07:36

Verslaggever: RvN

Ook Louis van Gaal reageerde na het bekerduel van AZ uiterst verontwaardigd over de handelswijze van Ajax in de zaak Perez. Van Gaal beschuldigd Martin van Geel van het lekken van informatie naar de pers, iets wat in een beursgenoteerd bedrijf verboden is. Hij doelde daarmee op het naar buiten komen van de onderhandelingen over Perez.

Van Gaal noemde de handelswijze van Ajax tegenover De Telegraaf 'laag-bij-de-gronds': "Wat Ajax nu heeft gedaan, past absoluut niet bij mijn club. Ze willen hiermee de crisis van de ArenA naar Alkmaar verplaatsen. Dat is de trieste waarheid in de jungle van het voetbal. Heel jammer dat mijn club zich hiertoe verlaagt."

Meer op




Tags

gaal perez alkmaar arena bekerduel beschuldigd beursgenoteerd gronds jungle telegraaf verboden verlaagt verontwaardigd waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht