Transparent
Inloggen
Sluiten

Afwezigen FC Utrecht - Ajax

25 november 2000 13:05

Verslaggever: M

Richard Witschge is na een lange afwezigheid wegens blessures weer teruggekeerd in de selectie van Co Adriaanse. De middenvelder is volkomen hersteld en maakte afgelopen maandag al zijn rentree in het reserve-elftal van Ajax in het duel tegen De Graafschap. Hij liet een goede indruk achter en nam een van de drie treffers van de Amsterdammers voor zijn rekening. Door het goede optreden van Van der Vaart is het nog onzeker of Witschge zondag behoort tot de basiself van Co Adriaanse.

Ook is er nog geen duidelijkheid over de inzetbaarheid van Ikedia. De razendsnelle Nigeriaan heeft last van zijn hamstrings en het is de vraag of hij op tijd is hersteld voor zondag. Mocht hij niet mee kunnen spelen dan is Cedric van der Gun zijn logische vervanger op rechts. Verder mist Ajax in Utrecht Tobiasen, Knopper, O'Brien, Vierklau, Gronkjaer en Machlas. De thuisploeg moet het doen zonder Tanghe, Dijkhuizen, Zuidam en Van Mol.

Meer op




Tags

utrecht adriaanse witschge basiself brien cedric dijkhuizen graafschap gronkjaer hamstrings ikedia knopper machlas nigeriaan tanghe tobiasen vaart vierklau zuidam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos