Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Nigel de Jong officieel bevestigd

26 januari 2006 20:07

Verslaggever: RvN

Ajax en HSV hebben zojuist officieel bevestigd dat de transfer van Nigel de Jong naar HSV rond is. De Jong zal donderdagavond nog gepresenteerd worden. De multifunctionele speler maakt per direct de overstap naar de Duitse club. Hij tekent een contract tot 2010 bij de club van Rafael van der Vaart.

Naar verluidt is een bedrag van 1 miljoen euro met de transfer gemoeid. De clubs maakten het transferbedrag niet bekend.

Opmerkelijk is de enige quote van HSV omtrent de transfer. "We zijn zeer blij dat we met Nigel een veelzijdige speler hebben kunnen aantrekken. Hij kan zowel op het middenveld als in de verdediging ingezet worden." De Ajacied vertrok bij Ajax naar eigen zeggen vooral omdat hij steeds op een andere positie terechtkwam en zich niet kon richten op een vaste positie.

De Jong is direct afgevoerd van de spelerslijst en daarmee niet meer beschikbaar van de favoriete opstelling. Fans die hem daarin hadden opgenomen, zullen de opengevallen plaats moeten invullen met een andere speler.

Verander je favoriete opstelling.

Meer op




Tags

jong nigel hsv afgevoerd opengevallen opmerkelijk rafael spelerslijst terechtkwam transferbedrag vaart veelzijdige verander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper