Transparent
Inloggen
Sluiten

Murat Yildirim traint voor het eerst mee met A-selectie

26 januari 2006 18:36

Verslaggever: RvN

Javier Martina, Emanuel Boakye, Michael Timisela en Murat Yildirim trainden vandaag mee met de A-selectie. Voor de pas 18-jarige Yildirim was dat de eerste keer. De A-junior maakt al onderdeel uit van Jong Ajax en mocht nu dus aan een nog hoger niveau proeven.

Yildirim op Ajax.nl: "Een eerste training als deze vergeet je natuurlijk niet zo snel. Het begin was moeizaam, vooral omdat ik moest wennen aan de snelheid. [....] Vooral als rechtshalf ging het wel lekker. Ook op de 'tien', de positie waarop ik ook uit de voeten kan, had ik een paar aardige ballen. Al met al ben ik best tevreden. Ik had deze ochtend in elk geval niet willen missen."

Meer: Ajax.nl

Meer op




Tags

yildirim murat boakye emanuel javier jong martina michael proeven rechtshalf timisela

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eredivisie eriksen forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kopduel mannsverk passing potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur volendam