Transparent
Inloggen
Sluiten

Wordt Escude verhuurd met optie tot koop? Sevilla wacht ook op De Jong

17 januari 2006 07:24

Verslaggever: RvN

Zowel Ajax als Sevilla benadrukten gisterenavond dat de transfer van Escude nog niet rond is. Het Algemeen Dagblad en De Telegraaf berichten erover. Volgens de laatste ligt er nog een klein verschil tussen vraag en aanbod en kan de Fransman voor 3,5 jaar tekenen.

Volgens het Spaanse AS echter wilde Sevilla niet direct kopen en gingen de laatste onderhandelingen over de huur van de Fransman voor de rest van het seizoen en de optie tot koop aan het einde van het seizoen.

Sevilla zou tegelijkertijd wachten op een antwoord van Nigel de Jong. Naast Escude zouden ze De Jong ook graag per direct overnemen.

In het Algemeen Dagblad laat De Jong weten nog wat bedenktijd nodig te hebben. Hij laat weten gecharmeerd te zijn van de interesse van de Spanjaarden. Hij wil niet meer door het elftal geslingerd worden. Dat hij bij Ajax weinig meer aan spelen toekomt sinds zijn beslissing te vertrekken, zou geen rol spelen bij een keuze voor een vroegtijdig vertrek.

Meer op




Tags

jong sevilla escude fransman benadrukten geslingerd gisterenavond huur nigel telegraaf toekomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper