Beroerde start: thuis 1-1 tegen NEC

15 januari 2006 16:23

Ajax heeft een beroerde start van de tweede seizoenshelft achter de rug. In de eigen ArenA werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen NEC. Ajax had wel een overwicht, maar kon veel te weinig kansen creeren.

Ajax begon goed aan de wedstrijd met kansen in de eerste minuten voor Huntelaar en Galasek. Toch kwam Ajax al na zes minuten op achterstand via een doelpunt van Wielaert. Markus Rosenberg tekende in de 12e minuut voor de gelijkmaker na twijfelend optreden van doelman Babos van NEC.

Bekijk voor een live verslag van de wedstrijd van Nielske de link hieronder naar het scorebord.