Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar maakt zich niet druk na 0-0

11 januari 2006 22:59

Verslaggever: RvN

Alle aandacht na de troosteloze 0-0 van Ajax tegen Haarlem ging uiteraard uit naar de nieuwe aanwinst Klaas-Jan Huntelaar. De spits kwam niet aan scoren toe. En Blind speelde met een 4-4-2 systeem met Huntelaar en Rosenberg voorin. Na afloop liet hij zich voor de microfoon van Langs de Lijn weten zich niet druk te maken over de 0-0. "Zondag moeten we er staan. dan is het belangrijk. Op de training liep het de afgelopen dagen beter dan vandaag in de wedstrijd. Dat moeten we zondag beter doen. Vandaag was het niet goed."

"4-4-2 maakt het niet extra lastig voor mij. het ligt er gewoon aan hoe we zelf spelen. vandaag was dat niet goed. Ik had een paar kansen. In de vierde minuut viel de bal tussen de keeper en de verdediger in. Ik probeerde hem over de keeper heen te tikken. maar de keeper raakte hem net aan denk ik. Nog een paar keer had ik een mogelijkheid, maar de bal ging er niet in, jammer."

Meer op




Tags

huntelaar blind microfoon rosenberg troosteloze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal