Transparent
Inloggen
Sluiten

Charisteas: niets gehoord van Ajax

11 januari 2006 18:28

Verslaggever: RvN

Charisteas laat in een interview in Voetbal International weten niets van Ajax vernomen te hebben over de berichten dat hij mag vertrekken, zoals Van geel in de media had laten weten. "Of ik weg mag? Nee, dat heeft niemand bij Ajax tegen mij gezegd. Ik heb het overal gelezen en gehoord, maar de beleidsbepalers hebben niet met mij gesproken over dat onderwerp. Ik weet niet wat waar is en het interesseert me ook niet."

"Het doet me wel goed dat veel clubs de afgelopen weken geinformeerd hebben bij mijn manager. Hij heeft diverse telefoontjes gehad. Als Ajax laat weten dat ik transfervrij ben heb ik morgen een grote nieuwe club, maar waarschijnlijk zal er betaald moeten worden."

Charisteas hoopt nog een kans te krijgen, maar mist het vertrouwen. "Of ik het gevoel heb dat Blind vertrouwen in mij heeft? Nee, ik heb het gevoel dat alleen mijn medespelers vertrouwen in mij hebben. Ronald Koeman en Arie van Eijden, die hadden vetrouwen in mij. Zij zijn echter vertrokken" aldus Charisteas in Voetbal International.

Meer op




Tags

charisteas blind eijden koeman telefoontjes vernomen vetrouwen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper