Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar nuchter; Emanuelson: 'wanprestatie'

30 december 2005 22:51

Aankomend Ajacied Klaas Jan Huntelaar gaf na de wedstrijd aan op een normale manier ernaar toegeleefd te hebben: "mijn neefjes zijn deze week komen logeren, dat was wel leuk. Ik ga gewoon mijn gevoel achterna en ga voor een wedstrijd als deze niet opeens andere dingen doen". De spits gaf tevens aan dat hem door Blind geen basisplaats beloofd was bij Ajax: "ik heb vertrouwen in mijn eigen kwaliteiten en ga ervanuit dat me dat wel gaat lukken".

Ajacied Emanuelson vond het wel vreemd om tegen Huntelaar te spelen, na de bekendmaking van zijn transfer: "wel raar dat Huntelaar scoorde. Na winterstop moet hij ook eraan meewerken om dat weer goed te maken. Maar natuurlijk speelde hij voor Heerenveen vanavond en niet voor Ajax. Je kunt wel zeggen dat wij een wanprestatie leverden vanavond."




Tags

huntelaar emanuelson wanprestatie nuchter achterna blind ervanuit heerenveen logeren neefjes toegeleefd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mislintat nice rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks