Transparent
Inloggen
Sluiten

Spelersgroep betaalt toegangskaarten fans voor Eindhoven - Ajax

21 december 2005 18:02

Ajax heeft via haar officiele website laten weten dat de spelersgroep heeft besloten de kosten van de toegangskaarten van FC Eindhoven - Ajax voor Ajax fans op zich te nemen. Fans die een kaartjes voor dat duel aanschaffen hoeven alleen de reiskosten te betalen.

'Voor de Ajax-supporters die alle wedstrijden willen bijwonen, is dit een van de vele in de maand december. En aangezien de maand december daarnaast voor iedereen een dure maand is, wil de spelersgroep van Ajax de trouwe fans tegemoet komen door de kosten voor het kaartje van deze Gatorade Cupwedstrijd tegen FC Eindhoven voor zijn rekening te nemen.'

Het toegangsbewijs zou 9 euro kosten. Overigens kunnen slechts een paar honderd fans afreizen naar Eindhoven omdat er slechts 4.500 toeschouwers in het stadion kunnen.
Tags

toegangskaarten cupwedstrijd gatorade kaartje reiskosten toegangsbewijs trouwe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey farioli forbs frimpong gaaei hato jim jong kaplan kiki mislintat oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sutalo timber traore wilson