Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel bevestigt contact met Borussia Dortmund, Pienaar teleurgesteld in Blind

20 december 2005 07:05

Verslaggever: RvN

Na de uitlatingen van de financieel directeur van Borussia Dortmund over de komst van Pienaar haastte de woordvoerder van de club zich om het bericht te ontkennen. Blijkbaar had de financieel directeur voor zijn beurt gesproken.

Technisch directeur Van Geel liet in het eredivisiejournaal weten dat Zorc van Borussia Dortmund zich inderdaad vorige week bij hem heeft gemeld dat de ploeg een akkoord heeft met Pienaar over een contract voor volgend seizoen. Daarbij meldde Zorc dat hij misschien terug zou komen bij Van Geel over een transfer in de winterstop. Waarschijnlijk is dat afhankelijk van de eventuele verkoop van Rosicky in de winterstop.

In Voetbal International liet Pienaar weten teleurgesteld te zijn over Danny Blind. Die zou hem een eerlijke kans op de nummer 10 positie hebben beloofd. 'Als de trainer denkt dat er voor mij achter de spitsen geen plek is, moet hij dat eerlijk zeggen. Maar nu is hij gewoon zijn beloften niet nagekomen. Of dat vreemd is? Ja, Natuurlijk. En ja, het heeft me ook veel pijn gedaan.'

Meer op




Tags

pienaar dortmund blind zorc danny eredivisiejournaal haastte ontkennen rosicky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao godts gorter henderson kaplan kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper