Transparent
Inloggen
Sluiten

Regels KNVB omtrent speelgerechtigdheid spelers Jong Ajax

19 december 2005 19:23

Verslaggever: RvN

Om misverstanden te voorkomen heeft de KNVB de regels nog eens uiteengezet omtrent de speelgerechtigdheid van spelers voor tweede elftallen in de Gatorade Cup (Jong Ajax dus).

Op grond van de reglementen mogen maximaal vier dispensatieveldspelers en ??n doelman ouder dan 23 jaar (peildatum: geboren 1 januari 1983) opgenomen worden in de selectie voor Jong Ajax.

Volgens het reglement mogen de spelers van Ajax in dezelfde speelronde slechts op ??n wedstrijdformulier voorkomen, dus of bij het eerste elftal of bij Jong Ajax. Reserves van donderdag mogen dinsdag dus niet meedoen bij Jong Ajax.

Daarnaast mogen spelers, die gedurende het seizoen 2005/'06 eenmaal in een wedstrijd van het eerste elftal van een club voor het toernooi om de Gatorade Cup daadwerkelijk zijn uitgekomen, niet meer deelnemen aan wedstrijden van het beloftenelftal voor hetzelfde toernooi. Spelers die speelminuten krijgen bij het eerste tegen FC Eindhoven mogen dus het gehele seizoen niet meer voor Jong Ajax uitkomen in de Gatorade Cup.

Meer op




Tags

jong gatorade knvb speelgerechtigdheid beloftenelftal dispensatieveldspelers misverstanden peildatum reglement reglementen reserves uiteengezet uitgekomen wedstrijdformulier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos