Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint ook uit in Breda: 0-2

18 december 2005 16:22

Ajax heeft de goede reeks voort weten te zetten. Zondagmiddag won Ajax met 0-2 in Breda tegen NAC. Rosenberg en Sneijder zorgden voor de doelpunten. Blind speelde opnieuw met een 4-4-2 systeem en dat bleek weer zijn punten op te leveren.

Markus Rosenberg was de gevierde man aan Ajax-zijde. Het eerste duel ging vrij gelijkwaardig op. Bij een bal van Sneijder was Rosenberg oplettend en bleef hij rustig aan de bal. Hij zorgde voor de 0-1.

In de tweede helft had Ajax het duel redelijk onder controle. De ploeg gaf niets weg, maar kon ook erg weinig creeren. het was echter opnieuw Rosenberg die het verschil maakte. Een actie van hem werd gestuit door de keeper. Vanuit de rebound kon Sneijder echter de 0-2 binnentikken.




Tags

rosenberg binnentikken blind gelijkwaardig gestuit gevierde markus nac oplettend rebound

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan