Transparent
Inloggen
Sluiten

Shinji Ono blijft bij Urawa

21 januari 2000 21:59

Verslaggever: M

Shinji Ono, het grootste talent in Azie, heeft besloten om tot aan het Olympisch voetbaltoernooi in Sydney bij zijn huidige club Urawa Red Diamonds te blijven, ondanks dat deze is gedegradeerd uit de hoofdklasse. De 20-jarige middenvelder nam zijn beslissing na de laatste gesprekken met Urawa.

De ster uit de J-League, die met Japan wil gaan schitteren in Sydney, heeft met zijn club afgesproken dat hij in het nieuwe seizoen op elk gewenst ogenblik kan vertrekken als er een goed bod op tafel komt. Zijn 1-jarig contract zal dan worden ontbonden.

Shinji Ono stond de afgelopen weken in de belangstelling van een flink aantal Europese clubs. Zo
zouden Ajax, AS Roma, Bologna, Arsenal en AS Monaco de Japanner nauwlettend volgen. Ajax zou de enige club zijn die Ono al benaderd heeft met het aanbod om stage te komen lopen in Amsterdam.

Meer op




Tags

ono shinji urawa sydney arsenal azie bologna diamonds hoofdklasse japan jarig monaco ogenblik ontbonden roma schitteren stage ster voetbaltoernooi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht