Transparent
Inloggen
Sluiten

Nigel de Jong na beslissing over vertrek uit de basis

7 december 2005 23:16

Na Trabelsi verdween ook Nigel de Jong uit de basis. Aanvankelijk had Blind nog aangegeven geen wijzigingen door te voeren ten opzichte van het elftal van afgelopen zondag. Dat gebeurde vanavond alsnog, Vermaelen speelde en niet Nigel de Jong. Omdat De Jong juist na het bekendmaken van zijn vertrek wissel werd gezet, leidde dat weer tot discussies over het al dan niet niet opstellen van vertrekkende spelers.

Geconfronteerd daarmee reageerde Danny Blind vlak voor de wedstrijd geirriteerd. Volgens Blind is de wissel van Trabelsi om tactische redenen, maar ook omdat Heitinga het goed doet op de training en een kans verdient. Op de wissel van De Jong wilde hij niet ingaan. 'Nigel de Jong zit wel vaker op de bank dit seizoen' aldus Blind.

Nigel de Jong: 'Het is natuurlijk klote dat ik niet in basis sta. Dit is een hele speciale wedstrijd voor mij, een wedstrijd waar je naar uitkijkt. Maar de trainer maakt de keuzes en die moet je respecteren. Dat heb ik inmiddels wel geleerd.'




Tags

jong nigel blind trabelsi bekendmaken danny heitinga uitkijkt vermaelen vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht