Transparent
Inloggen
Sluiten

Schreeuw Ajax naar de derde ronde!

7 november 2000 12:07 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: M

Het zal donderdagavond erop of eronder zijn voor Ajax in de tweede wedstrijd in de tweede ronde van de UEFA Cup tegen Lausanne Sports. De Amsterdammers zullen in de Amsterdam Arena de 1 - 0 achterstand die men opliep in Zwitserland moeten wegwerken. Dat zal geen gemakkelijke opgave worden, aangezien Lausanne Sports zijn beste wedstrijden speelt op vreemde bodem, getuige o.a. de knappe overwinning in de eerste ronde in Moskou tegen het plaatselijke Torpedo.

Ajax zal dan ook de steun van de supporters goed kunnen gebruiken. Er zijn voor het duel, dat donderdagavond begint om 20:45 uur, nog voldoende kaarten beschikbaar. Donderdag zullen vanaf 18:45 uur ook de kassa's van de Amsterdam Arena geopend zijn. Kaarten voor de belangrijke wedstrijd zijn te verkrijgen zonder clubcardverplichting.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

arena lausanne schreeuw bodem clubcardverplichting kassa opgave plaatselijke torpedo uefa verkrijgen wegwerken zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos