Transparent
Inloggen
Sluiten

Clubs nog ver uit elkaar in onderhandeling over Vlaar

4 december 2005 23:46

Verslaggever: RvN

De naam van Ron Vlaar ging zondagavond tegelijkertijd op twee kanalen over de buis. Bij Studio Voetbal liet technisch directeur Brands van AZ weten dat Ajax alleen op Ron Vlaar heeft geboden, niet op andere spelers. AZ heeft op dat bod gereageerd door aan te geven wat zij voor de speler willen hebben. Volgens Brands zitten de clubs wat dat betreft nog ver uit elkaar. Brands gaf verder aan dat AZ het contract van Vlaar eenzijdig heeft verbeterd. Aangezien Vlaar niets getekend heeft betekend dat niet dat er een hogere transfersom gevraagd kan worden. De club vond alleen dat de international dat verdiende.

Bij Cafe de Sport op Talpa wilde Martin van Geel niet ingaan op de onderhandelingen. Wel gaf hij tussen de regels door toe dat hij deze zelf niet voerde, omdat dat mogelijk nog gevoelig zou liggen met AZ.

Meer op




Tags

vlaar brands ron buis cafe eenzijdig talpa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam