Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer roept Ajax op anders met vertrekkende spelers om te gaan

3 december 2005 11:53

Verslaggever: RvN

De Gelderlander komt vandaag met een uitgebreid interview met Frank de Boer. De oud-international is daarbij niet al te positief voor Ajax. Tien jaar na het winnen van de Champions League hoorde hij niets van Ajax. Volgens De Boer geeft dat een beetje aan hoe de relatie is van spelers met Ajax. Terwijl bij PSV een speler als Van Bommel in goede harmonie transfervrij vertrekt en afgesproken wordt dat hij aan het einde van zijn carriere terugkeert, wordt een transfervrij vertrek door Ajax niet in dank afgenomen. Volgens De Boer had Ajax door al die spelers een heel uitgebreid netwerk kunnen hebben in Europa van spelers die Ajax kunnen tippen als spelers wegwillen.

"Ajax is de club van de branie, de bluf en de arrogantie. Het is de kracht en de zwakte tegelijk, want het stoot ook mensen af. En het slaat over naar het publiek, dat hard en cynisch kan zijn. Er is een tijd geweest, en misschien is dat nog wel zo, dat spelers liever niet naar Ajax kwamen. Dat zal de club toch zelf in de hand hebben gewerkt en als 'ze' er iets aan willen veranderen, zullen 'ze' zelf de eerste stap moeten zetten."

Meer: De Gelderlander

Meer op




Tags

boer gelderlander vertrekkende arrogantie bluf bommel branie cynisch harmonie stoot tippen wegwillen zwakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht