Transparent
Inloggen
Sluiten

De Cler voorbestemd voor GBA

6 november 2000 00:03 - Voetbal International

Verslaggever: M

Velen dachten dat Tim de Cler al verhuurd was aan Germinal Beerschot Antwerpen, maar niets is minder waar. De jonge verdediger is nog altijd in dienst van Ajax en dus beschikbaar voor het eerste elftal. Co Adriaanse maakte daar zondagavond in het duel tegen Willem II gretig gebruik van. Bij afwezigheid van Cristian Chivu stelde hij De Cler, die de laatste tijd nauwelijks aan spelen toekwam, op in het centrum en dat pakte goed uit voor de Amsterdammers. De Cler speelde een degelijke wedstrijd en oogste daarmee de complimenten van zijn coach.

Toch is de kans niet groot dat hij de rest van het seizoen in Amsterdam blijft. Adriaanse liet na afloop van de wedstrijd op de persconferentie weten dat De Cler nog altijd voorbestemd is te worden verhuurd aan Germinal Beerschot Antwerpen, de zusterclub van de Amsterdammers in Belgie. De Cler is zelf ook bewust van zijn positie bij Ajax. 'Ik wil graag bij Ajax blijven, maar als iedereen fit is wordt het moeilijk voor mij.' Ajax en GBA zullen op korte termijn weer met elkaar om de tafel gaan zitten om te praten over een huurcontract.

Meer op Voetbal International
Tags

cler gba voorbestemd adriaanse antwerpen beerschot germinal belgie chivu cristian oogste tim toekwam zusterclub

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson