Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Koeman bevestigt in de markt te zijn voor Pienaar en Lobont

28 november 2005 21:28

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet in een telefonisch interview met Voetbal Insite weten dat zijn club Benfica in de markt is voor zowel Pienaar als Lobont. Ook Trabelsi werd in het geruchtencircuit genoemd, maar dat is volgens Koeman absoluut niet aan de orde. Voor hem komt Benfica zeker niet in aanmerking.

Koeman vreest overigens ten zeerste dat dat ook geldt voor Pienaar. Benfica moet het vanwege de financiele mogelijkheden voornamelijk zoeken in transfervrije spelers en dan is Pienaar een zeer interessante optie. Koeman vreest echter dat Pienaar eerst kijkt naar clubs uit Italie, Spanje en Engeland en dat Portugal pas in beeld komt als daar niets uitkomt.

Koeman bevestigde ook dat Lobont nadrukkelijk een optie is. Vanwege blessureleed van twee keepers staat er nu een 19-jarige in het doel. De voormalig Ajax coach ziet Lobont als optie, al noemde hij zelf ook Dudek nadrukkelijk als optie. Die lijkt de eerste keus te zijn.

Meer op




Tags

koeman pienaar lobont benfica blessureleed dudek engeland geruchtencircuit insite portugal trabelsi zeerste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper