Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: spelers hebben last van omstandigheden

27 november 2005 16:39

Danny Blind is van mening dat de spelers last hebben van de omstandigheden bij Ajax momenteel. Angst en de slechte resultaten vreten aan spelersgroep, aldus Blind. Volgens Blind speelde zijn ploeg in de eerste helft apathisch. De trainer zag in de wedstrijd tegen Utrecht drie goeie kansen, maar het spel zonder de bal was zwak. Hij heeft er op gehamerd dat het team vooral moet voetballen, maar dat mocht niet baten. Dat kon de ploeg pas opbrengen op het moment dat de nood aan de man was, na de 1-0 van Tiendalli.

Ondanks alles had Ajax een punt moeten hebben, maar dat zat er niet in. Het was echt een soort Wet van Murphy-dag waarop alles fout ging wat er fout kon gaan. Hij doelde daarbij op de scheidsrechter die 'een 100% goal' afkeurde. Voor Ajax blijft het een kwestie van 'keihard werken' om hier weer uit te komen, aldus Blind.




Tags

blind apathisch danny gehamerd kwestie murphy tiendalli utrecht vreten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper