Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaakke: we zaten klaar voor gesprek met fans

20 november 2005 17:22

Verslaggever: RvN

Tijdens het duel tegen FC Twente verlieten enkele honderden fans de tribune om een gesprek met het bestuur te eisen. Tegenover Highlow.nl liet Ajax voorzitter Jaakke weten dat technisch directeur Martin van Geel, algemeen directeur Arie van Eijden, bestuurslid Hennie Henrich en financieel directeur Jeroen Slop zich samen met Jaakke hadden verzameld voor een gesprek met de fans. “We zijn altijd bereid tot een gesprek.” Volgens hem kwamen de fans echter niet opdagen.

De Ajax voorzitter liet tegenover Highlow.nl weten de teleurstelling en frustratie te begrijpen. Hij is echter niet bevreesd voor zijn positie. 'Zolang ik beslissingen kan beargumenteren, voel ik me niet bedreigd in mijn positie.”

Meer: Highlow.nl

Meer op




Tags

jaakke highlow beargumenteren bedreigd bestuur bestuurslid bevreesd eijden henrich opdagen slop twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca barcelona berghuis beuker derk dof elsimao eredivisie farioli feyenoord gekke hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac ontgaat opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst