Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax traint op slecht veld

21 januari 2000 21:57

Verslaggever: M

De grasproblemen blijven Ajax ook in het buitenland achtervolgen. Het trainingsveld in Tunis, waarop Ajax van plan was de komende week te trainen, blijkt er nog erger bij te liggen dan de grasmat in de Arena. Men is daarom naarstig op zoek naar een nieuw veld om eventuele blessures te voorkomen.

Het Olympisch stadion, El Menzah lijkt het nieuwe tijdelijke onderkomen te worden van de Amsterdammers. In het nabijgelegen stadion ligt een prachtige mat, alleen het is de vraag of Ajax toestemming krijgt van de eigenaren van de club Esperance, die het stadion beheren, om daarvan gebruik te maken. Vanochtend is daarover met de betrokkenen onderhandeld.

Meer op
Tags

arena beheren eigenaren esperance grasproblemen menzah nabijgelegen onderkomen tunis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.359 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boer boomen brobbey calavaro davev derk donnyfromthelittleriver forbs gaal godts gorter hag hato hendriks johanssen jong kiki maduro mikautadze mislintat pasveer ramaj rulli selectief steijn vos