Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Supporterscontact » Champions League kaartverkoop

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Weet iemand welke data de kaartverkoop voor de groepsfase begint voor seizoenskaarthouders en (erna) SVA- en clubcards? En anders, wanneer Ajax die bekend maakt?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

contract of the century schreef op 28 augustus 2019 om 23:06:

Weet iemand welke data de kaartverkoop voor de groepsfase begint voor seizoenskaarthouders en (erna) SVA- en clubcards? En anders, wanneer Ajax die bekend maakt?Vanaf dinsdag 3 september 10:00 hebben SCC-houders drie dagen de tijd om hun eigen stoel te reserveren. Alleen SCC-houders kunnen een passe-partout kopen. Leden van SVA zijn op donderdag 12 september om 10:00 aan de beurt, evenals seizoenkaarthouders die één kaartje bij willen kopen. Later zijn clubcards nog aan de beurt maar dat is vanwege de snelheid waarop de wedstrijden sowieso gaan uitverkopen niet erg relevant. Link van volledige uitleg van Ajax Life (aangezien Ajax weer ouderwets cryptisch is): https://www.ajaxlife.nl/2019/08/30/informatie-kaartverkoop-groepsfase-champions-league-2/link

 

+1/-0

Ik kan weer niet op mijn eigen plek zitten in de poulefase CL omdat de kaarten naar de UEFA moeten. Wat is dat voor onzin?!

 

+1/-0

Ik regel de Europese wedstrijdkaarten al járen voor een oom van me en het ging lekker snel vanmorgen. Vóór 10u alles betaald en geprint. Nu weer aan de slag hier. Succes allemaal!

 

+2/-0

Zijn er nog mensen met SCC die geen PPT hebben gehaald? Wie zou er nog een kaart voor Lille thuis kunnen halen? #durftevragen

 

+1/-0

Het is weer een puinhoop geweest met de digitale kaartverkoop ...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 12 september 2019 om 20:26:

Het is weer een puinhoop geweest met de digitale kaartverkoop ...


Hoezo???

 

+1/-0

Elke SCC’er moet toch minimaal 1 Passe-partout kunnen kopen op eigen kaart of is dat niet mogelijk?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
Veel mensen die on-line kaarten willen kopen klagen over de gang van zaken.
En zoals er over gesproken wordt(o.a. op Twitter) werkt het, of juist niet, op een zeer slecht georganiseerde wijze.

Als je onaangekondigd en zonder eigen controle tijdens een procedure uit een computersysteem 'gegooid' wordt, waarbij alle input verwijderd wordt en waardoor je opnieuw moet beginnen, is dat reden niet best.

 

+2/-0

Ik heb maar één keer meegemaakt dat de kaartverkoop een puinhoop was. Dat was de bekerfinale van afgelopen jaar. Wilde met beide zoons in één vak staan. Jammer, één met de bus (stonden vast op de terugweg bij varkenoord toen wij al bijna in Amsterdam terug waren met de trein), één met trein 6 en ik met trein 2. Alle drie ook nog eens in verschillende vakken daardoor.
Voor de rest heb ik met de CL/EL schijnbaar aldoor 'mazzel' gehad. Kreeg vaak wat ik wilde.

 

+1/-0

Ik verkoop een kaart, iemand interesse?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Supporterscontact » Champions League kaartverkoop