Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Wedstrijden van Ajax » [Eredivisie 2020/2021] Ajax - Heracles Almelo

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Zondag 22 november, 12.15u:

Ajax - Heracles Almelo

 

+1/-0

Kan een mooi weekend worden waarin we uitlopen op Vitesse en PSV, die uitwedstrijden spelen tegen respectievelijk Groningen en Twente. Misschien dat Fortuna Sittard de 1e overwinning van het seizoen pakt tegen Feyenoord :B

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

AjaciedKevin schreef op 18 november 2020 om 10:07:

Kan een mooi weekend worden waarin we uitlopen op Vitesse en PSV, die uitwedstrijden spelen tegen respectievelijk Groningen en Twente. Misschien dat Fortuna Sittard de 1e overwinning van het seizoen pakt tegen Feyenoord :BDat zou perfect zijn. Ajax moet Heracles makkelijk opzij zetten.

 

+1/-0

Eenvoudige zege.

Ik sta wel weer versteld van het amateurisme van het voetbal. Het spel heeft diverse keren stil gelegen door blessures (3 uitvallers met blessurebehandeling), meerdere wissels plaatsgevonden en een paar doelpunten waardoor het spel ook stil ligt. En dan komen er minder dan 2 minuten blessuretijd bij....

Nu zal het doelsaldo van Ajax normaal gesproken onbereikbaar zijn voor onze concurrenten, maar het is volslagen arbitrair. Hoe kan het zijn dat een scheidsrechter gewoon gevoelsmatig kan bepalen of hij nog zin heeft om de wedstrijd langer door te laten en affluiten wanneer hem dat zint zonder objectieve criteria?

Ik hoop dat er een keer weer een kampioensrace komt waarbij PSV twee doelpunten in saldo moet goedmaken op Ajax. In Amsterdam is het 4-0 voor Ajax en is het bijna afgelopen, en in Eindhoven staat het 7-1 voor PSV (tegen VVV ofzo). De scheidsrechter in Eindhoven denkt: 'VVV is wel klaar met deze slachtpartij' en fluit na 92 minuten af (PSV virtueel kampioen). Echter in Amsterdam wordt er 5 minuten bijgetrokken en dan scoort Ajax de 5-0 in de 94e minuut => Ajax kampioen.

Een andere absurde regel is dat je zoals vandaag een geblesseerde speler niet onmiddellijk mag vervangen tijdens zijn blessurebehandeling, en zelfs helemaal niet mag vervangen als hij geblesseerd uitvalt wanneer je de vaste wissels hebt opgebruikt.

 

+3/-0

Nette overwinning hopen op niet ernstige kwetsuren

 

+1/-0

Mooi om te zien dat deze ploeg tot de laatste seconde op zoek gaat naar meer doelpunten, ondanks een 5-0 voorsprong.

 

+1/-0

Gewoon een solide overwinning. Ook weer veel gescoord, dat is sowieso erg fijn. Al met al een goede start in dit laatste blok voor de winterstop. Nu ook eindelijk alleen koploper, dus niet meer dat gezeik over "medekoploper" Vitesse.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

RodyTur10 schreef op 22 november 2020 om 14:20:

(...) Hoe kan het zijn dat een scheidsrechter gewoon gevoelsmatig kan bepalen of hij nog zin heeft om de wedstrijd langer door te laten en affluiten wanneer hem dat zint zonder objectieve criteria? (...)Ja, wederom een belachelijk optreden van de 'mafkezen'.

Bij VVV precies hetzelfde. Daar floot ie zelfs na precies 90 minuten af.
Terwijl er na rust 5 wissels waren en een VAR-moment. Dat zijn minimaal 3 minuten extra.

Waarom toch steeds dat gemarchandeer en eigen regels toepassen?

En ik begrijp van Ajax niet dat ze niet protesteren.
Op het veld als de camera's nog lopen. Publiekelijk aanpakken die gasten.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

s0lidus schreef op 22 november 2020 om 16:20:

Mooi om te zien dat deze ploeg tot de laatste seconde op zoek gaat naar meer doelpunten, ondanks een 5-0 voorsprong.Ja. Helemaal mee eens.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Wedstrijden van Ajax » [Eredivisie 2020/2021] Ajax - Heracles Almelo