Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Wedstrijden van Ajax » [CL] Ajax - Chelsea

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Verrassend dat er nog geen topic over was...

Morgen spelen we tegen Chelsea. Ik verwacht eigenlijk een vrij eenvoudige overwinning. Ondanks dat Chelsea de EL gewonnen heeft vorig jaar vind ik ze totaal niet overtuigen en missen ze door blessures aardig wat spelers. Ik kan me niet voorstellen dat we hier punten tegen gaan laten liggen in ons eigen stadion.

Dit bericht is gewijzigd op 22 oktober 2019, 14:10:40 door een mod.

 

+1/-0

Euh, totaal niet mee eens! Ik vind Chelsea een heel erg goede ploeg momenteel, snel en fysiek. Premier League teams zijn van een totaal andere orde dan teams uit andere competities. En ze zijn heel goed in vorm met 5 overwinningen op een rij. Ook wint Ajax in de CL erg moeilijk zijn thuiswedstrijden, zeker vergeleken met de uitwedstrijden. Alleen tegen AEK en Lille was het (vrij) overtuigend. En tel daarbij op het huidige Ajax wat een rommeltje is in veel wedstrijden en dus ben ik nog niet overtuigd.

Zie er wel een 2-2 uitrollen morgen.

 

+1/-0

Ik denk dat we het heel moeilijk krijgen. Chelsea heeft een goede ploeg en is enorm gevaarlijk in de omschakeling en daar ligt juist ons pijnpunt. Met een gelijkspel ben ik op voorhand tevreden.

 

+2/-0

Chelsea draait zowel in CL and PL wisselvallig. Ik denk dat de kwartje beide kanten op kan vallen. Als Ajax voetbalt zoals zij dat kunnen dan krijgen die gasten uit London heel erg moeilijk.

 

+1/-0

Trouwens de Roemeen die deze wedstrijd fluit weet aardig met gele kaarten te zwaaien, dus we kunnen misschien weer een boete van de UEFA tegemoet zien?

 

+1/-0

Op de één of andere manier krijgen we constant dat soort kaartenwapperaars op onze wedstrijden. Kan aan mij liggen hoor, maar het valt me al een tijdje op.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

dwtk schreef op 22 oktober 2019 om 16:30:

Trouwens de Roemeen die deze wedstrijd fluit weet aardig met gele kaarten te zwaaien, dus we kunnen misschien weer een boete van de UEFA tegemoet zien?Denk eerder een paar schorsingen!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Aspers schreef op 22 oktober 2019 om 18:32:

Denk eerder een paar schorsingen!Met 9 punten is dat geen probleem.

 

+1/-0

Tegen Lille en Valencia zagen ze er al heel kwetsbaar uit in de tegenaanval. Die ploegen wisten het echter niet af te maken. Ik denk dat het bij Chelsea anders zal zijn. Zo'n speler als Abraham is bijvoorbeeld koeler voor de goal vergeleken met Osimhen (allebei getalenteerde aanvallers).

En wat denk je van Willian? Of Hudson-Odoi, Pulisic. Moet je nagaan wat een snelheid. Alonso komt ook vaak op dus als Ziyech zijn man een keer laat lopen zal Dest het ook lastig krijgen.

Maar goed je kan ook zeggen dat Chelsea zelf moet oppassen. Als Ajax met zelfvertrouwen speelt vinden ze elkaar heel makkelijk en ontstaan er vanzelf kansen. We moeten dus hopen dat ze balvast zijn en de duels winnen. Een ren je rot wedstrijd ga je niet vaak winnen van die Premier League ploegen....

 

+1/-0

Ik ga uit van een hele open wedstrijd met veel kansen aan beide kanten.

 

+1/-0

Heb er vertrouwen in dat we winnen vandaag, tegen de vorige tegenstanders werd vooraf ook gezegd dat het moeilijk zou worden maar dat ging ons toch verrassend goed af wat de score betreft, natuurlijk geven we nog teveel kansen weg, maar dit Ajax is zo anders dan een aantal jaren geleden, er wordt weer rekening met ons gehouden en dat doet mij heel goed ;B
Als ik arrogant mag zijn dan plaatsen we ons vandaag voor de volgende ronde :B

 

+1/-0

We moeten dit Chelsea niet onderschatten. Het is een zeer gretige ploeg met spelers die zich meer dan ooit willen bewijzen: spelers die normaal gesproken (nog) niet de kans zouden hebben gehad als Chelsea geen transferban had.

Wel verwacht ik een open wedstrijd. Ik denk wel dat de focus terug is, want dit is de CL en deze groep heeft het tot dusver niet laten afweten in dit soort wedstrijden. Ik hoop op een overwinning, maar met een gelijkspel zou ik uiteindelijk ook tevreden zijn.

 

+1/-0

Ik had afgelopen zaterdag ook sterk het gevoel dat ze zich niet te moe wilden maken met het oog op vandaag.

edit: zelfs Gullit zegt dat ik gelijk heb :P

https://twitter.com/beINSPORTS/status/1187066032818548736/video/1link

Dit bericht is gewijzigd op 23 oktober 2019, 20:51:30.

 

+1/-0

Jesus... Dan kan je alle goals wel afkeuren.

Dat 'buitenspel' voor het penalty moment ook al in het begin.

 

+1/-0

Het kan allemaal wel zijn dat Ziyech er heel af en toe eens eentje vanop afstand aardig intrapt, maar ik zou toch liefst hebben dat hij het gewoon achterwege laat.

 

+1/-0

Het moment van spelen en het beeld dat buitenspel aangeeft lijken toch sterk te verschillen, de houding van Promes bedoel ik. In het beeld van de voorzet lijkt hij duidelijk achter de laatste verdediger te staan.

 

+1/-0

Ziyech en Alavarez super slecht.....

 

+1/-0

Het failliet van Ten Hag zeg maar. Ajax heeft het alleen maar aan zichzelf te danken dat ze hier vanavond verliezen. Had echt niet gehoeven tegen een tegenstander die alleen maar aan verdedigen denkt. En dan nog met De Jong aankomen ...

 

+1/-0

Ach als je een middenveld met houthakkers opstelt dan kun je dit verwachten.

 

+1/-1

Het zat er een beetje aan te komen, de laatste 20 minuten ging het allemaal te snel.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Ajax Forum » Wedstrijden van Ajax » [CL] Ajax - Chelsea