Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Brenner Souza da Silva

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

open/sluit de onderstaande quote:

São Paulo en Ajax lijken weer eens om de onderhandeltafel te zitten met elkaar. De Amsterdammers azen volgens UOL op Brenner Souza da Silva.

AC Milan, Juventus, Arsenal en Paris Saint-Germain hopen ook op de Braziliaan op te pikken, maar de Amsterdammers zouden op poleposition liggen volgens hem medium. Dat zou alles te maken hebben met de gezamenlijke 'historie' van de clubs. De afgelopen jaren hebben bijvoorbeeld David Neres en Antony de overstap van de Braziliaanse club naar Ajax gemaakt.

Brenner heeft een optie in zijn contract staan waardoor hij voor vijftig miljoen euro mag vertrekken, maar dat gaat directeur voetbalzaken Marc Overmars natuurlijk niet betalen. Mogelijk is er toch een dealtje te maken, want São Paulo met de nodige financiële problemen.https://www.ajaxfanatics.nl/nieuws/transfers-geruchten/325658/ajax-kan-profiteren-van-financiele-problemen-bij-sao-paulolink

Neres en Antony hadden we al van Sao Paulo overgenomen, en nu deze jongen misschien ook nog? Ken hem verder niet, dus kan er niet echt iets over zeggen.

 

+1/-0

Lijkt me niet echt een type voor Ajax. Heb hem alleen live zien spelen tegen Ajax zelf in de Florida Cup bijna twee jaar terug. Vond hem toen niet bijzonder opvallen eigenlijk. In compilatiefilmpjes zie ik ook geen speler waarvoor je nou vele miljoenen neer moet leggen. Ik zou in principe ook geen spits in die leeftijdscategorie halen nu je Traoré en Brobbey nog hebt. De ploeg zou meer hebben aan een directe versterking die al een paar jaar ouder is. Goede spelers in die categorie zullen alleen al snel niet haalbaar zijn.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

thomas83 schreef op 28 december 2020 om 19:54:

Lijkt me niet echt een type voor Ajax. Heb hem alleen live zien spelen tegen Ajax zelf in de Florida Cup bijna twee jaar terug. Vond hem toen niet bijzonder opvallen eigenlijk. In compilatiefilmpjes zie ik ook geen speler waarvoor je nou vele miljoenen neer moet leggen. Ik zou in principe ook geen spits in die leeftijdscategorie halen nu je Traoré en Brobbey nog hebt. De ploeg zou meer hebben aan een directe versterking die al een paar jaar ouder is. Goede spelers in die categorie zullen alleen al snel niet haalbaar zijn.En een kleine Braziliaanse spits hebben we ook al, Danilo. Tenzij deze jongen éen een ander type spits én echt significant beter is dan alle spitsen die we al onder contract hebben staan wordt dit een aankoop in de categorie Marin en Alvarez: Aankopen voor bakken met geld die de spelers en talenten die we al hebben in de weg lopen.

 

+1/-0

Ja haal Milik maar gewoon op.

 

+1/-0

Er zou inmiddels al een bod van 10 miljoen uitgebracht zijn.

Ik begrijp de reactie van Freakshow overigens wel. Met Milik weet je wat je binnenhaalt.

 

+1/-0

Ik heb wat filmpjes gezien, deze jongen kan er helemaal niks van.

Zal dus wel komen.

 

+1/-0

Milik is erg gewild en Atletico Madrid heeft interesse. Aangezien Milik al in NL, DUI, Italie heeft gespeeld is Spanje voor hem aantrekkelijk, mooie club, doen het goed. Vervanger van Costa?

Milik wordt dus lastig...

 

+1/-0

Die Brenner doet een beetje denken aan Cvitanich maar dat zegt allemaal niets. We weten pas echt wat hij kan als hij hier is. Maar de scouts van Ajax zouden hem in kaart moeten hebben. Op zich vind ik een centrumspits met wat snelheid in de benen juist niet verkeerd. Als iemand snel is wordt hij hier al snel versleten voor counterspits. Nou Malen is ook snel, Haaland etc. Niet erg toch?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 31 december 2020 om 09:38:

Die Brenner doet een beetje denken aan Cvitanich maar dat zegt allemaal niets. We weten pas echt wat hij kan als hij hier is. Maar de scouts van Ajax zouden hem in kaart moeten hebben. Op zich vind ik een centrumspits met wat snelheid in de benen juist niet verkeerd. Als iemand snel is wordt hij hier al snel versleten voor counterspits. Nou Malen is ook snel, Haaland etc. Niet erg toch?Zou die twee graag bij Ajax zien!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 31 december 2020 om 09:38:

Maar de scouts van Ajax zouden hem in kaart moeten hebben.Net zoals ze minstens een jaar lang Magallan en Alvarez gescout hebben ...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Mike1976 schreef op 31 december 2020 om 13:29:

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 31 december 2020 om 09:38:

Maar de scouts van Ajax zouden hem in kaart moeten hebben.Net zoals ze minstens een jaar lang Magallan en Alvarez gescout hebben ...Zover ik weet hadden AC Milan, Juventus, Arsenal en Paris Saint-Germain geen interesse in Magallán, dus we mogen dit keer wel voorzichtig op iets beters hopen. ;)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 31 december 2020 om 09:38:

(...) Op zich vind ik een centrumspits met wat snelheid in de benen juist niet verkeerd. (...)Dat is een must!
Aan snelheid kleven voordelen, aan traagheid nadelen.

Ze moeten een "100m" toevoegen aan de medische keuring ...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

3xA schreef op 31 december 2020 om 15:00:

Zover ik weet hadden AC Milan, Juventus, Arsenal en Paris Saint-Germain geen interesse in Magallán, dus we mogen dit keer wel voorzichtig op iets beters hopen. ;)Waar is die hoop op gebaseerd?! :\(

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Brenner Souza da Silva