Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Marco Bizot

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Club: AZ
Leeftijd: 28 (10 maart 1991)
Lengte: 1.94
Contract: 30 juni 2021


We raken straks Onana kwijt, daar kan ook Bizot niet aan tippen, maar ik denk dat hij op dit moment wel de beste optie is om Onana te vervangen. Oogt vooral dit seizoen heel erg stabiel, alsof het kwartje nu pas is gevallen. Ik kan me geen ander haalbare keeper bedenken.

 

+3/-0

In de laatste jaren hebben veel doelmannen Ajax of haar opleiding verlaten. Denk eens aan keepers zoals Norbert Alblas, Marco Bizot, Darko Bodul, Jasper Cillessen, Marco van Duin, Mike Grim, Indy Groothuizen, Warner Hahn, Mickey van der Hart, Tim Krul, Peter Leeuwenburgh, Xavier Mous, Sergio Padt en Kenneth Vermeer. Allemaal mannen, die nog in Neder- of buitenland actief zijn.
Op de een of andere manier hebben wij na Edwin van der Sar en Maarten Stekelenburg (met Jasper Cillessen als een goede derde) geen echt topdoelmannen gehad.
Marco Bizot vind ik op meerdere terreinen te beperkt en ik zie de bijna 29-jarige Horinees zichzelf niet verder ontwikkelen. Ook niet wanneer hij naar Ajax zou terugkeren. Ook in het trio Dominik Kotarski, Kjell Scherpen en Bruno Varela zie ik geen potentiële opvolger van Onana.
Mijn optie. Waarom niet nu reeds scouten in het buitenland? André Onana was een gouden greep. Legio keepers staan achter een goede keeper in het buitenland op hun kans te wachten. En Ajax zou toch een geweldige kans aan zo’n betaalbare keeper kunnen bieden? Wordt vervolgd.

 

+1/-0

In welk parallelle universum is Darko Bodul een keeper?

 

+5/-0

open/sluit de onderstaande quote:

le-fou-pedalant schreef op 11 november 2019 om 20:00:

(...) in het trio Dominik Kotarski, Kjell Scherpen en Bruno Varela zie ik geen potentiële opvolger van Onana.
Mijn optie. Waarom niet nu reeds scouten in het buitenland? André Onana was een gouden greep. Legio keepers staan achter een goede keeper in het buitenland op hun kans te wachten. En Ajax zou toch een geweldige kans aan zo’n betaalbare keeper kunnen bieden? Wordt vervolgd.Dit beleidskernstuk klopt , zijn gewoon luie scoutingssuggesties geweest .

Ajax wil championsleaguebestendig en dat kan het beste als je ook vergelijkbare klasse onder de lat neerzet . En ben je bevreesd om een lijst met suggesties te plaatsen ? Let wel : Dan ga ik ervan uit dat je een doelman noemt die (binnenkort) in zijn nationale elftal vaste basisklant hoort te zijn .

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Marco Bizot