Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » De schaduwlijst van Marc

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

open/sluit de onderstaande quote:


Tegen Sjaak Swart moet je kunnen zeggen of hij alstublieft sigaren blijft verkopen downtown, want op de club is zijn aanwezigheid blokkerend, met dat modieuze oude jongens krentenbrood. Het is een baantjes heler. Een simpel qua intelligentie niet serieus te nemen verkeerd amechtig verknochte dwingeland. Ajax is Jiskefet verworden.


En denk je dat die heren ook zulk decadent en denigrerende uit spraken zouden doen over Sjaak Swart?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

LuigiTentorioABC schreef op 02 augustus 2020 om 16:42:

Je doet alsof het om mij gaat, geeft daarom een totaal andere tromslag aan de hele bladzij waarop je jegens mij al loopt te bakkeleien. Jouw wijze van hokjesdenken is niet onvoorspelbaar. Het drijft een stevige wig, heeft opzwepend effect hier.

Allicht wel, wellicht niet, wie zal zeggen of dat zo is op mijn leeftijd? Concreet waren ze bewust dat ik Rensch, Llansana, Brobbey, Traoree en Gravenberch meer had laten spelen in de tweede seizoenshelft van dat zware UEFA-CL-seizoen , puur om de krachten te verdelen en niet te grote gok te nemen de zomer daarna op transfergebied. Die gokken in die zomer kostte Ajax nagenoeg 60 miljoen euro, de uitschakeling kostte Ajax ook ruim 35 miljoen euro.

Als er bij één club in Europa was gewerkt aan de infrastructuur door Keizer, Cruijff, Hulshoff, Jonk, Roy, Bergkamp, Kinsbergen, Blind, Kruzen, Silooy, Schreuder, Tahamata, Ling, Tevreden, Bogarde, Van Gaal , dan was die club honderd procent UEFA-CL/EC1 winnaar geweest op basis van hun onversnedene passie van onvervalste liefde voor de eclatante sport die zij tentoonspreiden.In jouw droomwereld misschien, maar je bent nooit 100% zeker van een Europese prijs in de situatie die jij schetst. Nooit. Ik ben wel gecharmeerd Vane en aantal namen die je noemt. Maar moet ook hard lachen dat je de naam van Brian Roy noemt. Die man is knettergek en gelooft in allerlei rare theorieën. Die heeft ze niet allemaal op een rijtje.

open/sluit de onderstaande quote:

Bij Ajax mislukte dat the hard way, en dat komt door één ding, een stammenoorlog tussen egotrippers en een mateloze toeloop ertussen van intriganten. Ze pissen nog net niet over elkaars graf, maar zeggen wel 'de koning is dood, lang leve de koning' en doen er een dansje op, in figuurlijke zin. En wat zogenaamde clubmannen uit de aanhang ook totaal verkeerd registreren, want ze hebben het zo nodig om in een kamp te voegen.En dat zou met de door jou genoemde namen niet gebeuren? Daar ontstaat geen machtsspel of egostrijd? Het is een bij elkaar geraapt zooitje. En al zouden ze bepaalde kwaliteiten hebben, wie zegt dat ze die ook kunnen etaleren bij Ajax? Wie zegt dat al die genoemde namen samen kunnen werken. Hoe weet of meet je dat allemaal zo zeker?

open/sluit de onderstaande quote:

Tegen Sjaak Swart moet je kunnen zeggen of hij alstublieft sigaren blijft verkopen downtown, want op de club is zijn aanwezigheid blokkerend, met dat modieuze oude jongens krentenbrood. Het is een baantjes heler. Een simpel qua intelligentie niet serieus te nemen verkeerd amechtig verknochte dwingeland. Ajax is Jiskefet verworden.Vind ik tamelijk respectloos klinken tegenover onze Mister Ajax. Jij niet? Die mag wel wat anders worden behandeld en aangesproken.

open/sluit de onderstaande quote:

Die cultuur had Ajax idealiter op één manier al gekapseisd, door Stefan Pettersson erelid te maken en superdeputée in gremia, en ook Jari Litmanen en Nigel de Jong had ik opgetrommeld en Seedorf en Ibra op afzienbare termijn. Dan waren hierbinnen tenminste doelpunten het doelwit. Meer eclatante prestaties als DNA, geen navelstaarderscontest. En Bordjesclubs en Tunnelclubs, om maar dotten van kansen voor open doel te mogen missen... De menseninfrastructuur wordt naar de verkeerde weg op afgeleid, maar op het veld mislukt het omdat God de tijd toewijst om Ajax iets te bieden om te mogen leren. Namelijk, dat ge-o-h van bolle bozen, mag weleens stoppen.


Ook hier kan ik geen chocola van maken. Een hoop wirwar. Maar wel anderen betichten van Jiskefet. Dat vind ik dan weer humor. Vind je het overigens niet raar dat je doorgaans heel weinig medestanders vindt in je uitspraken. Begrijpt iedereen het niet of zou het ook een beetje aan jezelf kunnen liggen? In de spiegel kijken zou je goed doen, me dunkt. Je hebt slechts een mening die je verkondigt, ook jij hebt de waarheid niet in pacht.

 

+3/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Ajax Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » De schaduwlijst van Marc