Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Davy Klaassen

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

open/sluit de onderstaande quote:

wit rood wit in ons bloed schreef op 12 januari 2021 om 08:53:

open/sluit de onderstaande quote:

Drie Kruizen 2.0 schreef op 11 januari 2021 om 16:01:

Speelde echt heel matig. Niet alleen probeerde hij met alle tijd en ruimte tevergeefs in de eerste helft het spel naar Tadic te verplaatsen, ook leed hij vergelijkbaar balverlies als Anthony, tien minuten voor de 0-2. Heeft ie nog het geluk dat die bal er uiteindelijk niet ingaat en dat de fout dus minder opvalt. Maar Iceman zegt het goed, dit is de Klaassen waar we bang voor waren. Niet goed genoeg.Het enigste wat je Davy nooit kan ontzeggen is altijd 100% inzet.
Klaassen is eigenlijk nooit een uitblinker in grote wedstrijden geweest, dan heeft hij namelijk al genoeg aan zichzelf.
In 75% van de eredivisie potjes is hij wel een uitblinker, gewoon omdat hij het dan wel op kan brengen om alles te geven waar de rest inkakt.
Kijk er niet gek vanop als hij donderdag tegen Twente als wij ons alweer beginnen te irriteren het op zijn 'Klaassen's' open breekt.
Je gaat de CL er niet mee winnen maar toch ben ik nog steeds bij dat hij terug is, mentaliteit in je team is een groot goed.
En een beetje rust zal zijn type speler ook goed doen, ik ben erg benieuwd hoe serieus Ten Hag volgende week dat bekerpotje tegen AZ neemt.
Daar moet je Klaassen gewoon sparen, wat mij betreft spaart hij daar trouwens de hele basiself.Prioriteit #1 is het kampioenschap. Lekker de beker laten schieten joh.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wit rood wit in ons bloed schreef op 12 januari 2021 om 08:53:

(...)
Daar moet je Klaassen gewoon sparen, wat mij betreft spaart hij daar trouwens de hele basiself.Ik zou de 'basisspelers' Labyad en Promes wel opstellen ...

 

+1/-0

Goede wedstrijd. Was weer even geleden dat hij echt overtuigde. Hij speelde ook wat aanvallender ditmaal. Een verdedigende middenvelder is hij natuurlijk niet. Zonder Kudus klopt het totaalplaatje niet op het middenveld.

 

+1/-0

Voegt zeer weinig toe voor 12 miljoen.

 

+1/-0

Hij begon het seizoen zo goed... dat is het vreemde. De laatste weken lijkt het net een veteraan. Hij kwam fit binnen en blijkbaar is dat moeilijk vol te houden bij Ajax.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ewige-Blumenkraft schreef op 24 januari 2021 om 13:45:

Voegt zeer weinig toe voor 12 miljoen.Bemoeit zich ook minder met het spel dan in zijn eerste weken. Vind dat Klaassen minder diep moet spelen en meer aan de bal moet komen om de opbouw te verzorgen en dat Mazraoui dieper moet staan zodat Antony zich in de as kan aanbieden op de positie waar Klaassen momenteel rondloopt maar aanvallend weinig tot niets klaarspeelt. Of is dat te simplistisch gedacht?

Cruijff vergeleek hem met Toni Kroos. Nou Kroos staat tijdens de opbouw rond de middencirkel en niet tegen de 16 aan te lurken. Klaassen heeft ook niet de technische bagage zoals Van de Beek om daar in de kleine ruimte veel uit te richten.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Ajax Forum » Spelers » Davy Klaassen