Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Spelers » Zakaria Labyad

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

forumillustratie

 

+2

Wat mij betreft zo snel mogelijk verkopen nu we toch bezig zijn met de uitverkoop.
Voegt imo niets toe, maar ik was dan ook zeker geen voorstander van zijn komst.

 

+1

Overbodige aankoop. Iedereen wist het behalve Ten Hag en Overmars. Weggegooid geld. Net als bij Magallan, Kristensen, Cassierra, Oleguera, Pierie enz.

 

+1

Helemaal mee eens! Afgetest, tijd om jongens zoals Traore de kans te geven.

 

+2

Deze jongen heeft nog een DRIEJARIG contract! Echt ongelooflijk wat een mispeer, voor een belachelijk bedrag ook nog eens. En iedereen zei het al van tevoren. Belachelijke aankoop.

 

+2

open/sluit de onderstaande quote:

Dijkstra Ajacied Forever schreef op 06 augustus 2019 om 12:58:

Deze jongen heeft nog een DRIEJARIG contract! Echt ongelooflijk wat een mispeer, voor een belachelijk bedrag ook nog eens. En iedereen zei het al van tevoren. Belachelijke aankoop.Tja de trainer mag schijnbaar eenmaal per jaar een speler halen die hij nog kent van vroeger. Eerst Labyad en nu weer Promes. Promes kan nog nuttig zijn als invaller met zijn snelheid om achter de verdediging te lanceren. Iets dat we thuis tegen Spurs misten. Labyad had niets en heeft niets dat iets toevoegt aan de selectie.

 

+1

Zo'n miskoop kan ertussen zitten. Deze jongen komt gewoon tekort en heeft altijd moeite om aan te haken als het niveau wat omhoog gaat. Een lichtgewicht voor het niveau dat Ajax voor ogen heeft. Labyad zou een prima speler zijn voor clubs als Vitesse, Utrecht, AZ en Feyenoord. Zelfs bij PSV zou hij van waarde kunnen zijn, maar bij ons is het gewoon net niet.

 

+1

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Spelers » Zakaria Labyad