Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » kaartverkoop

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Kaartverkoop topic. Wat vinden jullie van de huidige ticketshop?

 

+1/-0

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

In principe prima. Stoort mij wel dat je in de vorige ronde CL maar 1 kaart per barcode kon bestellen.
Tegen Apoel kan ik er wel 2 bestellen met mijn SV lidmaatschap.

 

+1/-0

Voor PAOK thuis kon je vier kaarten krijgen per barcode. Misschien jij niet omdat je al een ppt had aangeschaft? APOEL thuis is trouwens al uitverkocht, en dat met maximaal twee kaarten per cc.

 

+1/-0

Ik vind het waardeloos als SVA-lid. Dat kaarten krijgen niet altijd lukt, dat kan als SVA-lid en is zeker bij mooie grote wedstrijden waarschijnlijk, maar de manier waarop het nu werkt bij drukte..

Wachtrij, wachtrij, selecteer wedstrijd, wachtrij, wachtrij.. Hee stoeltjes selecteren... Kies tribunedeel, Kies tribunedeel, Stoeltje selecteren, Kies tribunedeel, Kies tribunedeel, Kies tribunedeel, Stoeltje selecteren, hee winkelwagen, afrekenen! Wachtrij, wachtrij, kaart kon niet worden afgerekend.. Selecteer stoel, Kies tribunedeel, Kies tribunedeel, wachtrij en dan zijn alle stoeltjes grijs en is het uitverkocht.

Kortom, Ajax, alsjeblieft, verander dat wachtrij principe! Maak het veel directer, eerst de wachtrij (aan de hand van; 'x aantal wachtenden voor je', bij refresh kom je weer achteraan) die aftelt en als je er dan door bent heb je vrijwel zeker een kaartje!

Daardoor verwacht ik dat een aantal mensen het al van te voren opgeven, 1000én mensen voor je, shit dat gaat niet lukken, laat maar. Die mensen heb je dan verder niet in je systeem en de mensen die wachten en misgrijpen zullen er dan veel beter vrede mee hebben (ik in ieder geval als ik voor mezelf spreek). Dé frustratie zit hem er nu namelijk in dat je kans denkt te hebben, je ziet stoelen beschikbaar, maar je kan ze niet selecteren :\(

Tldr; Ajax gooit bij wijze van spreke om 10:00 de deuren open en degene die als eerst naar buiten komt, heeft prijs. Mijn idee, de drukte buiten houden en mensen maar mondjes maat naar binnen laten. Hierdoor is er heel veel minder belasting op het stoel selecteren deel en heb je tussendoor geen wachtrij ellende meer.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DU schreef op 12 augustus 2019 om 14:31:

Kaartverkoop topic. Wat vinden jullie van de huidige ticketshop?Het principe is prima. Met name dat de mogelijkheid wordt geboden tot op de stoel nauwkeurig je plaats te kiezen. Die optie was er in het verleden bij Ticketbox niet.

Maar als het computerprogramma niet (goed) werkt is het natuurlijk een waardeloos iets.

En toegangskaartjes sparen is ook niet meer mogelijk ... B)

 

+1/-0

Op zich lijkt het netjes geregeld, maar ik vind wel dat vaste kaarthouders gewoon via de normale kanalen eerst hun eigen plaats moeten kunnen kopen. Daar heb je een vaste plek voor. Je voert je kaartnummer in en klaar. Nu staat je vaste stoel als het ze uitkomt bij je bestellingen, want dat is ‘handig’. Het systeem was voorheen gebruikersvriendelijker. Je moet nu ook veel meer handelingen uitvoeren voor je eindelijk daar bent waar je wezen moet. Van mij mag het oude systeem terug, makkelijker, beter te bedienen.

 

+1/-0

Wat balen hoe ze de kaartverkoop gaan doen voor de groepsfase.

Meer en meer blijk je alleen maar opvulling en zodra het leuk wordt maak je geen kans meer. Nu dus geen kans op ppt voor supportersvereniging leden (en dus meer geld kwijt, mocht het je uberhaupt al lukken..)

En mensen met een clubcard.. Die kun je wel opzeggen :)

En nee, ik ben geen successupporter, pak gewoon (al jaren) alle Europese thuiswedstrijden mee, indien we kaarten kunnen krijgen en ja we proberen het dan altijd stipt bij opening. Maar tegen Real, Juve en Spurs was het voor ons kansloos :\( Erg zuur :\( En nee, een seizoenkaart is geen optie (ivm eigen voetbal en werk) en dan het meest

Tijd voor uitbreiding en/of het ophoepelen van die successupporters.. ;)

:\(
forumillustratie
forumillustratie

 

+1/-0

850 eur ex btw voor de 3 thuiswedstrijden is me wat aan de prijs. Wel incl buffet, parkeerplaats en 11eur aan ArenA's en op aandeelhoudersplek aan lange zijde.

Dat plus nog 3 avonden oppas, pfff, ik sla over.

 

+1/-0

Voor seizoenkaarthouders is de ticketshop prima. De kaarten voor overige competities staan gewoon klaar in je account. Je kan ze nemen of niet. heel eenvoudig, ook als ik bij wil bestellen. Nooit problemen.

 

+1/-0

Regelrechte ramp. Verschrikkelijk systeem.

 

+1/-0

Het eeuwige probleem van seizoenkaarthouders die niet op komen dagen wordt ook niet minder. Alle wedstrijden tot de winterstop zijn al uitverkocht, maar in een gemiddelde competitiewedstrijd houd je duizenden lege plekken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daniëlla schreef op 14 september 2019 om 15:44:

Voor seizoenkaarthouders is de ticketshop prima. De kaarten voor overige competities staan gewoon klaar in je account. Je kan ze nemen of niet. heel eenvoudig, ook als ik bij wil bestellen. Nooit problemen.Simpeler kan inderdaad niet. Kwestie van drukken op wat knoppen en je bent klaar. Wat dat betreft prima.

 

+1/-0

Ik verkoop een kaart, iemand interesse?

 

+1/-0

Even wat anders.
Maat van me had 2 kaarten voor vak 110 gekocht. Komt bij de poort. Waren de kaarten vals of ongeldig.
Mooi balen voor hem en zijn gabber.
Maar....hij heeft een clubcard. Opent Ajax.nl om via daar naar de Ticketshop te gaan en ja hoor. 2 kaarten naast elkaar op vak 111.

Moraal van het verhaal. Het loont om het te proberen ongeveer 2 uur voor de wedstrijd mocht je geen kaarten hebben kunnen bemachtigen ;)


(Oh en de valse kaarten verkoper kan een aangifte verwachten. )

 

+1/-0

Iemand met EU+ die niet naar Getafe away gaat? Ik ontvang graag een DM.

 

+1/-0

Ik ben houder van een supportersvereniging kaart. Dat is geen vrije wil want ik had liever een seizoenskaart gehad. Die waren echter uitverkocht en daar is een wachtrij voor. Maw: het is geen gunst naar Ajax dat je een seizoenskaart neemt, het is al een gunst dat je ervoor in aanmerking komt. Wat mij als sv kaarthouder zeer tegen de borst stuit is dat seizoenskaarthouders hun buurman of wie dan ook mee kunnen nemen naar wedstrijden zonder dat diegene ook maar een cent betaalt voor welke kaart dan ook. Soms kunnen er zelfs drie kaarten worden gekocht op 1 seizoenskaart! Ik vind dit een schande! Door deze belachelijke regel is de kans om aan kaarten te komen voor niet seizoenskaarthouders nihil. Ik zeg: seizoenskaarthouders 1 kaart per keer en als er een vast iemand is die meegaat dan moet diegene ook maar een seizoenskaart kopen. Zelfde geldt voor sv kaarthouders. Ik en mijn kinderen hebben allemaal een sv kaart. Het mag niet zo zijn naar mijn mening dat andere sv kaarthouders niet aan kaarten kunnen komen omdat een sv kaarthouder drie mensen meeneemt die helemaal geen kaart hebben. Verder zou zwarthandel tegengegaan moeten worden door via guts te verkopen of i.d.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ride schreef op 18 september 2019 om 10:24:

Even wat anders.
Maat van me had 2 kaarten voor vak 110 gekocht. Komt bij de poort. Waren de kaarten vals of ongeldig.
Mooi balen voor hem en zijn gabber.
Maar....hij heeft een clubcard. Opent Ajax.nl om via daar naar de Ticketshop te gaan en ja hoor. 2 kaarten naast elkaar op vak 111.

Moraal van het verhaal. Het loont om het te proberen ongeveer 2 uur voor de wedstrijd mocht je geen kaarten hebben kunnen bemachtigen ;)


(Oh en de valse kaarten verkoper kan een aangifte verwachten. )Gewoon via guts verkopen. Is zwarthandelaar ook weg.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

madoka70 schreef op 24 december 2019 om 09:39:

Ik ben houder van een supportersvereniging kaart. Dat is geen vrije wil want ik had liever een seizoenskaart gehad. Die waren echter uitverkocht en daar is een wachtrij voor. Maw: het is geen gunst naar Ajax dat je een seizoenskaart neemt, het is al een gunst dat je ervoor in aanmerking komt. Wat mij als sv kaarthouder zeer tegen de borst stuit is dat seizoenskaarthouders hun buurman of wie dan ook mee kunnen nemen naar wedstrijden zonder dat diegene ook maar een cent betaalt voor welke kaart dan ook. Soms kunnen er zelfs drie kaarten worden gekocht op 1 seizoenskaart! Ik vind dit een schande! Door deze belachelijke regel is de kans om aan kaarten te komen voor niet seizoenskaarthouders nihil. Ik zeg: seizoenskaarthouders 1 kaart per keer en als er een vast iemand is die meegaat dan moet diegene ook maar een seizoenskaart kopen. Zelfde geldt voor sv kaarthouders. Ik en mijn kinderen hebben allemaal een sv kaart. Het mag niet zo zijn naar mijn mening dat andere sv kaarthouders niet aan kaarten kunnen komen omdat een sv kaarthouder drie mensen meeneemt die helemaal geen kaart hebben. Verder zou zwarthandel tegengegaan moeten worden door via guts te verkopen of i.d.Volledig mee eens. Ik zit met hetzelfde probleem.

 

+1/-0

Dit seizoen heeft 98% van de seizoenkaarthouders verlengd. Afgaand op vorig en dit seizoen zou je zeggen dat het stadion te klein is.

Waar ik voorstander van zou zijn is dat Ajax, voordat de verkoop voor een seizoenshelft start, laat zien welke plekken per wedstrijd nog kaarten te koop zijn.
Vorige week was echt bizar hoe snel de thuiswedstrijden waren uitverkocht.

Ik las ook dat wellicht vanaf volgend seizoen een soort kaartenmarkt geïntroduceerd zou worden. Zou fijn zijn als dit direct goed zou werken.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » kaartverkoop