Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Babykit bedrukken

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Nu bedrukkingen alleen nog maar via de officiele shops gaan (vroeger ging dat nog weleens bij Accent) zitten we vast aan 5 tekens voor een mini/babykit. Nou is mijn collega zo aso geweest z'n baby een naam van 6 letters te geven en kan ik die dus niet gebruiken voor de bedrukking. Achternaam is 7 letters dus ook geen optie. Weet iemand nog een plek waar je eventueel meer letters kan laten drukken of is de officiele bedrukking echt onmogelijk te krijgen los van de Ajax shops?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Middenweg_G schreef op 30 augustus 2021 om 18:29:

Nu bedrukkingen alleen nog maar via de officiele shops gaan (vroeger ging dat nog weleens bij Accent) zitten we vast aan 5 tekens voor een mini/babykit. Nou is mijn collega zo aso geweest z'n baby een naam van 6 letters te geven en kan ik die dus niet gebruiken voor de bedrukking. Achternaam is 7 letters dus ook geen optie. Weet iemand nog een plek waar je eventueel meer letters kan laten drukken of is de officiele bedrukking echt onmogelijk te krijgen los van de Ajax shops?Hoi,

Voor zover mijn informatie strekt, mogen shirts helaas alleen bedrukt worden in de Ajax fanshops. Zo verkopen wij Ajaxshirts, maar mogen we deze onder geen beding bedrukken met officiele Ajaxcijfers en letters.. Hiervoor dien je een licentie te hebben als verkooppunt.

Mijn tip: koop je babykit een maatje groter en vraag heel lief in de fanshop of ze die extra letter erbij willen doen. Technisch is dat niet onmogelijk zeg maar ;) Het komt er alleen iets breder op te staan, maar het zou net aan moeten passen als ze alles een beetje in elkaar schuiven.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

El Grande Ghacied schreef op 31 augustus 2021 om 11:18:

(...) Mijn tip: koop je babykit een maatje groter en vraag heel lief in de fanshop of ze die extra letter erbij willen doen. Technisch is dat niet onmogelijk zeg maar ;) Het komt er alleen iets breder op te staan, maar het zou net aan moeten passen als ze alles een beetje in elkaar schuiven.... en kies dan een moment dat het niet druk is. ;)

Dat geeft de medewerkers de tijd om er over na te denken en iets te doen wat ze (waarschijnlijk) niet gewend zijn.

Als het druk is is de kans groter dat je wordt afgescheept en een "nee" als antwoord krijgt. Want dat is de makkelijkste weg.

 

+3/-0

Dank voor de tips, het is gelukt. Dat bevestigde maar weer wat ik ook wel wist: het is altijd beter om naar de fysieke shop te gaan voor dit soort dingen. In de webchat kreeg ik de standaard "helaas, niet mogelijk". Ik wilde al aan muntje op gaan gooien voor welke letter ik eraf ging hakken.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 1 september 2021, 18:11:16.

 

+3/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Algemeen Ajax forum » Babykit bedrukken