Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » Alfred Schreuder

Deze normale topic is open en bestaat uit 30 pagina's: 1 2 3 4 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Schreuder en consorten....aub...flikker op!!
Inhoudelijk kan ik momenteel niks toevoegen aan deze boodschap.

 

+1/-0

Op een bepaald moment is het over met een coach,hoeveel "pech" en andere excuses die ook heeft. Bij Schreuder is dat moment nu gekomen. De resultaten, het voetbal waarbij het achterin iedere keer open huis is, het continue wisselen van allerlei spelers op allerlei posities, de lakse slappe ongeinspireerde instelling van de spelers het kan allemaal gewoon niet meer!

Ik denk dat deze selectie een vrij dwingende band nodig heeft met een duidelijke lijn. Daarbij zal ook de selectie onder handen genomen moeten worden,teveel spelers leveren niet. En dan praat ik niet eens over kwaliteit maar over inzet en beleving.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

newbie schreef op 13 november 2022 om 00:24:

Op een bepaald moment is het over met een coach,hoeveel "pech" en andere excuses die ook heeft. Bij Schreuder is dat moment nu gekomen. De resultaten, het voetbal waarbij het achterin iedere keer open huis is, het continue wisselen van allerlei spelers op allerlei posities, de lakse slappe ongeinspireerde instelling van de spelers het kan allemaal gewoon niet meer!

Ik denk dat deze selectie een vrij dwingende band nodig heeft met een duidelijke lijn. Daarbij zal ook de selectie onder handen genomen moeten worden,teveel spelers leveren niet. En dan praat ik niet eens over kwaliteit maar over inzet en beleving.Dat gezeik over het feit dat er zoveel spelers zijn vertrokken en nieuwe spelers ingepast moeten worden geldt in ieder geval ook niet meer, vandaag speelden alleen Bassey, Bergwijn en Wijndal die er vorig jaar niet waren. Alleen Bassey speelt in de as en is nota bene een speler die hij graag wilde.

Feyenoord gaat bij een punt tegen Excelsior de winterstop als koploper in. Tegen Cambuur speelden die met de volgende nieuwe spelers: Hancko, Hartman, Timber, Szymanski, Dilrosun, Danilo en Paixao. Maar liefst 7 nieuwe spelers, dus als het Slot lukt om daar beter mee te presteren dan Schreuder met 3 nieuwe spelers, zegt dat ook wel wat.

 

+3/-0

We hebben goede voetballers, zelfs een team met redelijke goede voetballers kan goede resultaten halen door de cohesie. Wij hebben het beste spelersmateriaal van Nederland dus er is iets aan de hand waar een coach verantwoordelijke voor is, daarom heet hij een "coach". Probleem is: als Schreuder er uit vliegt welke coach kan het wél aan de praat krijgen? Wie is er beschikbaar middenin het seizoen en beschikt over die capaciteiten? Never nooit Frank de Boer. Peter Bosz blijft over misschien? Maar dan voor anderhalf jaar omdat elk elftal waar hij als coach begint na een vliegende start langzaamaan de goede lijn niet doortrekt.

 

+1/-0

Morgen: We staan nog boven PSV.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

s0lidus schreef op 13 november 2022 om 02:47:

Morgen: We staan nog boven PSV.Die bovendien met Simons, Benitez, Luuk en Veerman ook 4 nieuwe spelers in de basis hebben.

 

+1/-0

Het zal vandaag wel weer business as usual zijn. Serene rust rondom de ArenA, geen directeur die je ziet, geen journalist die loopt te stoken, geen speler die zich uitspreekt!

Jongens, vroeger had deze gozer toch al lang op straat gestaan! Dat apathische gedrag van onze directie onder het mom van “we geven hem de tijd, want veel spelers verkocht” KAN toch gewoon niet meer!

Misschien moeten we maar massaal de pijlen op van der Sar gaan richten, zodat hij het wellicht zelf te heet onder de voeten krijgt en denkt: om mijn eigen straatje schoon te vegen, misschien toch maar Alfredje ontslaan.

Waarom is IEDEREEN binnen Ajax zo tam, gemakzuchtig en doen ze voorkomen alsof dit de normaalste zaak van de wereld is en dit nu eenmaal kan gebeuren. De lat is echt van “aanhaken bij de Europese top” gezakt naar “we staan nog steeds in de buurt van plek 1 t/m 4 in de eredivisie”. En het dan vervolgens ook nog zo brengen alsof dat het prestatie van formaat is. In 4 maanden tijd(!).

Wat een koekenbakkers die van der Sar, H2 en Schreuder. En ook de RVC trouwens. Niemand grijpt in, niemand! Echt ongelofelijk…

 

+2/-0

Aantal wedstrijden:---------------------------------Aantal punten gemiddeld per wedstrijd:

Jan Wouters: 60 wedstrijden - 1,63 punten per wedstrijd
Hans Westerhof: 9 wedstrijden - 1,56 punten per wedstrijd
Co Adriaanse: 59 wedstrijden - 1,81 punten per wedstrijd
Ronald Koeman: 151 wedstrijden - 2,07 punten per wedstrijd
Danny Blind: 64 wedstrijden - 1,94 punten per wedstrijd
Henk Ten Cate: 68 wedstrijden - 2,16 punten per wedstrijd
Adrie Koster: 33 wedstrijden - 1,88 punten per wedstrijd
Marco van Basten: 45 wedstrijden - 1,91 punten per wedstrijd
Martin Jol: 80 wedstrijden - 2,15 punten per wedstrijd
Frank de Boer: 263 wedstrijden - 2,02 punten per wedstrijd
Peter Bosz: 56 wedstrijden - 2,13 punten per wedstrijd
Marcel Keizer: 24 wedstrijden - 1,92 punten per wedstrijd
Erik Ten Hag: 215 wedstrijden - 2,34 punten per wedstrijd
Alfred Schreuder: 21 wedstrijden - 1,71 punten per wedstrijd

Het is bizar dat Schreuder mag aanblijven. Hij doet maar wat en elke wedstrijd zijn er wijzigingen in zijn basiselftal. Je ziet ook geen enkele verbetering. Het gaat juist steeds verder achteruit en zelfs spelers die in het begin nog redelijk waren beginnen nu dramatisch te spelen (zoals Timber bijvoorbeeld). Schreuder maakt ze kapot met zijn onzekerheid.

De omstandigheden voor de trainers van het bovenstaande lijstje zijn niet allemaal hetzelfde geweest. Dat maakt een eerlijke vergelijking lastiger. Toch kunnen we denk ik wel concluderen dat Schreuder in het rijtje komt met de slechtst presterende Ajax trainers van de afgelopen 23 jaar.

Dan mag er net verkocht zijn voor 200+ miljoen. Hij heeft ook samen met Hamstra en Huntelaar 100+ miljoen uitgegeven aan vervangers. Er zijn trainers die amper de mogelijkheid hadden om geld uit te geven. Neem bijvoorbeeld Frank de Boer die hier geen enkel respect krijgt. Het is Frank de Boer die met beperkte middelen meermaals achter elkaar kampioen werd en de CL wist te bereiken waardoor Ajax uit een financieel dal kon kruipen. Hij heeft samen met Overmars, Van der Sar aan de basis gestaan van de ommekeer waardoor Bosz en Ten Hag konden profiteren. Hij verloor elk seizoen belangrijke basisspelers en wist toch succesvol te zijn terwijl de aankopen toen ook niet allemaal succesvol waren. Nou werd hij steeds behoudender en negatiever qua spelopvatting. Ik wil er mee aangeven dat het gezien de omstandigheden destijds niet zo makkelijk is om zoveel seizoenen te overleven.

Wat mij betreft moet Ajax heel snel ingrijpen en Schreuder op straat flikkeren, want zelfs dit matige seizoen valt nog te redden. De concurrentie laat het ook meermaals liggen en je hebt de komende winterstop om wat te veranderen aan de selectie. Het vertrouwen bij de spelers is tot onder het vriespunt gedaald. Op basis waarvan zou dit ineens volledig omslaan? Voorkom erger en schakel door!! Proactief.

Want alles wat Ajax net had opgebouwd kan snel afbrokkelen. In het ergste geval zou Ajax als derde eindigen. Geen CL zou een financiële strop betekenen. Spelers zouden ook minder opleveren en zie dan maar eens een sterke selectie op te bouwen die de concurrentiestrijd kan winnen. Dat is een flinke opgave.

De huidige beleidsbepalers moeten zich achter de oren krabben, want niemand is nu zeker van zijn of haar positie.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> #zonder Schreuder de winter door !!

 

+8/-0

Prognose:

Ze laten hem zitten, laten hem nog even 50-60 miljoen aan winterversterkingen (lees: miskopen) uitgeven om er vervolgens in Maart achter te komen dat het toch echt niet gaat werken met Alfred.

Gevolg: kampioenschap en voorronde champions league loting vergooid en je zit vast aan 150 miljoen miskopen met lange contacten en mega salarissen. Het schip is zinkende en niemand grijpt in. Kutzooi!

 

+3/-0

Het is een reële prognose die TADIC10 hierboven beschrijft. Ik acht de kans van slagen op meer dan 70%.De kans is groot dat Schreuder blijft en met het HORROR SCENARIO dat Gerry Hamstra opnieuw van stal word gehaald om de rest van het geld te verdampen met aankopen die in zijn geheel niet bij Ajax passen.

Ajax Goden bewaar ons!!!


Ik plaats hierbeneden een kort maar belangrijke gedeelte van de transcriptie, nabespreking gisteravond na de wedstrijd op ESPN, waarbij sportjournalist Mark, zijn achternaam werd niet vermeld, een paar interessante vragen stelde;

MARK; Jij vreest dus niet voor je baan. Maar kun jij dan nog uitleggen hoe jij de boel weer op de rails krijgt? Waarom jij de aangewezen man bent? Hoe ga jij dit doen?

ALFRED SCHREUDER; Ja, we zijn natuurlijk al aan het overleggen geweest. We hebben nog overleg aankomende weken en dan zullen we natuurlijk toch het een en ander moeten veranderen.

MARK: ...hoe dan ook, verander je dan je selectie? Hoeveel aankopen denk jij dan nog nodig te hebben? 1 of 2 ,3 ,4 ,5? Hoeveel man denk jij hiervoor nodig te hebben?

ALFRED SCHREUDER; Nee, ik ga hier niet in getallen praten. Ik denk dat we dingen gewoon binnenskamer moeten evolueren. Kijken wat er mogelijk is. Of wat niet mogelijk is. Uiteindelijk vind ik wel dat we een impuls kunnen gebruiken in de selectie.

MARK: Tweede helft leek het af en toe op sabotage. Had jij dat gevoel niet vanaf de bank?

ALFRED SCHREUDER; Nou sabotage wil ik het niet noemen. Ik vond gewoon dat we er niet bij waren met ons hoofd. Het leek wel of we dachten dat we er waren.

- ESPN nabespreking, Sportpark Meerdijk, 12-11-'22 omstreeks 21:15 uur.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 13 november 2022, 12:16:57.

 

+2/-0

Ik vond dat Van der Vaart gisteren bij Studio Voetbal wel een aantal goeie punten maakte. Schreuder die de controle volledig kwijt is, is 1 ding, maar dat alles zo hard ingestort is, ligt ook grotendeels aan de spelersgroep. De trainer buitengooien zal je sowieso moeten doen, daar kan je eigenlijk niet meer onderuit. Maar er zal ook een grote schoonmaak moeten gehouden worden in de selectie, want er zit gewoon veel te veel dood gewicht in.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 14 november 2022 om 09:49:

Ik vond dat Van der Vaart gisteren bij Studio Voetbal wel een aantal goeie punten maakte. Schreuder die de controle volledig kwijt is, is 1 ding, maar dat alles zo hard ingestort is, ligt ook grotendeels aan de spelersgroep. De trainer buitengooien zal je sowieso moeten doen, daar kan je eigenlijk niet meer onderuit. Maar er zal ook een grote schoonmaak moeten gehouden worden in de selectie, want er zit gewoon veel te veel dood gewicht in.De trainer is verantwoordelijk voor wat de spelersgroep brengt.

 

+1/-0

Denk dat als Schreuder ontslagen zou worden, het vandaag zou gebeuren en dan zou je daar al wat tekenen van verwachten. Vrees echter dat we ook in 2023 met deze man opgescheept zitten. Ze willen hem "de tijd geven" (Lees: ze zijn vooral bang wat het ontslaan van Alfred voor hun eigen positie doet)

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 14 november 2022 om 09:49:

Ik vond dat Van der Vaart gisteren bij Studio Voetbal wel een aantal goeie punten maakte. Schreuder die de controle volledig kwijt is, is 1 ding, maar dat alles zo hard ingestort is, ligt ook grotendeels aan de spelersgroep. De trainer buitengooien zal je sowieso moeten doen, daar kan je eigenlijk niet meer onderuit. Maar er zal ook een grote schoonmaak moeten gehouden worden in de selectie, want er zit gewoon veel te veel dood gewicht in.Eens, maar dat was m.i. voor het seizoen al duidelijk. Je moet spelers vervangen voordat ze nog slechts een schim van zichzelf zijn.

 

+3/-0

Hoe slecht de selectie ook is (zet daar overigens mijn twijfels bij).....het is geen hogere wiskunde om de restdefensie beter op orde te hebben.

"Hey Jurrien blijf jij voorlopig eens gewoon achter de bal, ok? En jij ook Calvin. Sterker nog: heren, laten we telkens gewoon drie mensen achterin houden, no matter what. We krijgen kansen zat voorin, daar ligt het niet aan."

Is echt BS om te zeggen dat het aan de kwaliteit van de spelers ligt. We krijgen zo ongeveer iedere wedstrijd 10 uitgespeelde kansen.

Het ligt aan de chaos die Alfred schept....deels door zijn onbegrijpelijke groupsmanagement maar ook door zijn aandeel in het aankoopbeleid.

En als een echte Ajacied zoals Daley Blind in Emmen na rust geen meter meer teveel loopt.....2 dagen voor hij naar Qatar gaat.....dan mag je dat ook Schreuder aanrekenen.

Blijkbaar zijn de spelers hem gewoon zat. Brobbey loopt lacherig te doen, Bergwijn is er helemaal klaar mee, Klaassen doet nog zijn best omdat dit in zijn karakter zit maar vindt Schreuder ook een enorme flapdrol. Timber denkt momenteel al 12 jaar aanvoerder van Ajax te zijn, Pasveer keept als iemand van 63 ipv 39.
Zelfs Lucca en Conceicao lachen de trainer achter zijn rug om uit.
Jay Gorter zit inwendig te lachen als Pasveer weer met pattex aan de lijn lijkt vastgekleefd en als een jaren'80 robot hoekerig naar de hoek gaat.
Het is echt een zooitje.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 14 november 2022 om 11:12:

Hoe slecht de selectie ook is (zet daar overigens mijn twijfels bij).....het is geen hogere wiskunde om de restdefensie beter op orde te hebben.

"Hey Jurrien blijf jij voorlopig eens gewoon achter de bal, ok? En jij ook Calvin. Sterker nog: heren, laten we telkens gewoon drie mensen achterin houden, no matter what. We krijgen kansen zat voorin, daar ligt het niet aan."

Is echt BS om te zeggen dat het aan de kwaliteit van de spelers ligt. We krijgen zo ongeveer iedere wedstrijd 10 uitgespeelde kansen.

Het ligt aan de chaos die Alfred schept....deels door zijn onbegrijpelijke groupsmanagement maar ook door zijn aandeel in het aankoopbeleid.

En als een echte Ajacied zoals Daley Blind in Emmen na rust geen meter meer teveel loopt.....2 dagen voor hij naar Qatar gaat.....dan mag je dat ook Schreuder aanrekenen.

Blijkbaar zijn de spelers hem gewoon zat. Brobbey loopt lacherig te doen, Bergwijn is er helemaal klaar mee, Klaassen doet nog zijn best omdat dit in zijn karakter zit maar vindt Schreuder ook een enorme flapdrol. Timber denkt momenteel al 12 jaar aanvoerder van Ajax te zijn, Pasveer keept als iemand van 63 ipv 39.
Zelfs Lucca en Conceicao lachen de trainer achter zijn rug om uit.
Jay Gorter zit inwendig te lachen als Pasveer weer met pattex aan de lijn lijkt vastgekleefd en als een jaren'80 robot hoekerig naar de hoek gaat.
Het is echt een zooitje.Mee eens dat Schreuder er een zooitje van maakt, maar ik kan iemand heen "echte Ajacied" noemen die zich niet meer maximaal inzet omdat ie een aantal keer gepasseerd is. Hoe boos je ook bent omdat je niet in de basis staat, je hoort altijd alles te geven op het veld en voor de club.

Naar mijn mening is het niet te verdedigen wat Blind doet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 14 november 2022 om 12:00:

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 14 november 2022 om 11:12:

Hoe slecht de selectie ook is (zet daar overigens mijn twijfels bij).....het is geen hogere wiskunde om de restdefensie beter op orde te hebben.

"Hey Jurrien blijf jij voorlopig eens gewoon achter de bal, ok? En jij ook Calvin. Sterker nog: heren, laten we telkens gewoon drie mensen achterin houden, no matter what. We krijgen kansen zat voorin, daar ligt het niet aan."

Is echt BS om te zeggen dat het aan de kwaliteit van de spelers ligt. We krijgen zo ongeveer iedere wedstrijd 10 uitgespeelde kansen.

Het ligt aan de chaos die Alfred schept....deels door zijn onbegrijpelijke groupsmanagement maar ook door zijn aandeel in het aankoopbeleid.

En als een echte Ajacied zoals Daley Blind in Emmen na rust geen meter meer teveel loopt.....2 dagen voor hij naar Qatar gaat.....dan mag je dat ook Schreuder aanrekenen.

Blijkbaar zijn de spelers hem gewoon zat. Brobbey loopt lacherig te doen, Bergwijn is er helemaal klaar mee, Klaassen doet nog zijn best omdat dit in zijn karakter zit maar vindt Schreuder ook een enorme flapdrol. Timber denkt momenteel al 12 jaar aanvoerder van Ajax te zijn, Pasveer keept als iemand van 63 ipv 39.
Zelfs Lucca en Conceicao lachen de trainer achter zijn rug om uit.
Jay Gorter zit inwendig te lachen als Pasveer weer met pattex aan de lijn lijkt vastgekleefd en als een jaren'80 robot hoekerig naar de hoek gaat.
Het is echt een zooitje.Mee eens dat Schreuder er een zooitje van maakt, maar ik kan iemand heen "echte Ajacied" noemen die zich niet meer maximaal inzet omdat ie een aantal keer gepasseerd is. Hoe boos je ook bent omdat je niet in de basis staat, je hoort altijd alles te geven op het veld en voor de club.

Naar mijn mening is het niet te verdedigen wat Blind doet.Zeker mee eens maar dat geld voor 10 of meer spelers. Op de één of andere manier heeft Schreuder het al een paar maand lang voor elkaar gekregen dat een compleet elftal na de wedstrijd in mineurstemming voor de camera verschijnt. Elk woord te veel is of helemaal niet meer willen praten.

We zagen het al veel langer dan gisteren aan Blind maar het geld ook voor Pasveer, Rensch, Timber, Klaassen, Taylor, Kudus, Tadic, Berghuis, Brobbey en Bergwijn. Ik denk dat een boel een gat van opluchting springen omdat het WK er aan komt.

Voor de rest kan ik alleen maar uit eigen ervaring spreken en dat is dat deze spelers weinig zin, of vertrouwen hebben dat het onder Alfred Schreuder nog goed komt. Zoals ze er uitzien en gevoetbald word ziet het er zelfs naar uit dat ze er tien keer langer over doen om hun veters te strikken, omdat een volgende training op het programma staat.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 14 november 2022 om 13:02:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 14 november 2022 om 12:00:

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 14 november 2022 om 11:12:

Hoe slecht de selectie ook is (zet daar overigens mijn twijfels bij).....het is geen hogere wiskunde om de restdefensie beter op orde te hebben.

"Hey Jurrien blijf jij voorlopig eens gewoon achter de bal, ok? En jij ook Calvin. Sterker nog: heren, laten we telkens gewoon drie mensen achterin houden, no matter what. We krijgen kansen zat voorin, daar ligt het niet aan."

Is echt BS om te zeggen dat het aan de kwaliteit van de spelers ligt. We krijgen zo ongeveer iedere wedstrijd 10 uitgespeelde kansen.

Het ligt aan de chaos die Alfred schept....deels door zijn onbegrijpelijke groupsmanagement maar ook door zijn aandeel in het aankoopbeleid.

En als een echte Ajacied zoals Daley Blind in Emmen na rust geen meter meer teveel loopt.....2 dagen voor hij naar Qatar gaat.....dan mag je dat ook Schreuder aanrekenen.

Blijkbaar zijn de spelers hem gewoon zat. Brobbey loopt lacherig te doen, Bergwijn is er helemaal klaar mee, Klaassen doet nog zijn best omdat dit in zijn karakter zit maar vindt Schreuder ook een enorme flapdrol. Timber denkt momenteel al 12 jaar aanvoerder van Ajax te zijn, Pasveer keept als iemand van 63 ipv 39.
Zelfs Lucca en Conceicao lachen de trainer achter zijn rug om uit.
Jay Gorter zit inwendig te lachen als Pasveer weer met pattex aan de lijn lijkt vastgekleefd en als een jaren'80 robot hoekerig naar de hoek gaat.
Het is echt een zooitje.Mee eens dat Schreuder er een zooitje van maakt, maar ik kan iemand heen "echte Ajacied" noemen die zich niet meer maximaal inzet omdat ie een aantal keer gepasseerd is. Hoe boos je ook bent omdat je niet in de basis staat, je hoort altijd alles te geven op het veld en voor de club.

Naar mijn mening is het niet te verdedigen wat Blind doet.Zeker mee eens maar dat geld voor 10 of meer spelers. Op de één of andere manier heeft Schreuder het al een paar maand lang voor elkaar gekregen dat een compleet elftal na de wedstrijd in mineurstemming voor de camera verschijnt. Elk woord te veel is of helemaal niet meer willen praten.

We zagen het al veel langer dan gisteren aan Blind maar het geld ook voor Pasveer, Rensch, Timber, Klaassen, Taylor, Kudus, Tadic, Berghuis, Brobbey en Bergwijn. Ik denk dat een boel een gat van opluchting springen omdat het WK er aan komt.

Voor de rest kan ik alleen maar uit eigen ervaring spreken en dat is dat deze spelers weinig zin, of vertrouwen hebben dat het onder Alfred Schreuder nog goed komt. Zoals ze er uitzien en gevoetbald word ziet het er zelfs naar uit dat ze er tien keer langer over doen om hun veters te strikken, omdat een volgende training op het programma staat.Helemaal mee eens.

Dit komt niet meer goed.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 14 november 2022 om 10:43:

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 14 november 2022 om 09:49:

Ik vond dat Van der Vaart gisteren bij Studio Voetbal wel een aantal goeie punten maakte. Schreuder die de controle volledig kwijt is, is 1 ding, maar dat alles zo hard ingestort is, ligt ook grotendeels aan de spelersgroep. De trainer buitengooien zal je sowieso moeten doen, daar kan je eigenlijk niet meer onderuit. Maar er zal ook een grote schoonmaak moeten gehouden worden in de selectie, want er zit gewoon veel te veel dood gewicht in.De trainer is verantwoordelijk voor wat de spelersgroep brengt.En die weten zelf niet waar ze mee bezig zijn op het moment.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JCdeBest schreef op 14 november 2022 om 13:02:

open/sluit de onderstaande quote:

ElSimao2 schreef op 14 november 2022 om 12:00:

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 14 november 2022 om 11:12:

Hoe slecht de selectie ook is (zet daar overigens mijn twijfels bij).....het is geen hogere wiskunde om de restdefensie beter op orde te hebben.

"Hey Jurrien blijf jij voorlopig eens gewoon achter de bal, ok? En jij ook Calvin. Sterker nog: heren, laten we telkens gewoon drie mensen achterin houden, no matter what. We krijgen kansen zat voorin, daar ligt het niet aan."

Is echt BS om te zeggen dat het aan de kwaliteit van de spelers ligt. We krijgen zo ongeveer iedere wedstrijd 10 uitgespeelde kansen.

Het ligt aan de chaos die Alfred schept....deels door zijn onbegrijpelijke groupsmanagement maar ook door zijn aandeel in het aankoopbeleid.

En als een echte Ajacied zoals Daley Blind in Emmen na rust geen meter meer teveel loopt.....2 dagen voor hij naar Qatar gaat.....dan mag je dat ook Schreuder aanrekenen.

Blijkbaar zijn de spelers hem gewoon zat. Brobbey loopt lacherig te doen, Bergwijn is er helemaal klaar mee, Klaassen doet nog zijn best omdat dit in zijn karakter zit maar vindt Schreuder ook een enorme flapdrol. Timber denkt momenteel al 12 jaar aanvoerder van Ajax te zijn, Pasveer keept als iemand van 63 ipv 39.
Zelfs Lucca en Conceicao lachen de trainer achter zijn rug om uit.
Jay Gorter zit inwendig te lachen als Pasveer weer met pattex aan de lijn lijkt vastgekleefd en als een jaren'80 robot hoekerig naar de hoek gaat.
Het is echt een zooitje.Mee eens dat Schreuder er een zooitje van maakt, maar ik kan iemand heen "echte Ajacied" noemen die zich niet meer maximaal inzet omdat ie een aantal keer gepasseerd is. Hoe boos je ook bent omdat je niet in de basis staat, je hoort altijd alles te geven op het veld en voor de club.

Naar mijn mening is het niet te verdedigen wat Blind doet.Zeker mee eens maar dat geld voor 10 of meer spelers. Op de één of andere manier heeft Schreuder het al een paar maand lang voor elkaar gekregen dat een compleet elftal na de wedstrijd in mineurstemming voor de camera verschijnt. Elk woord te veel is of helemaal niet meer willen praten.

We zagen het al veel langer dan gisteren aan Blind maar het geld ook voor Pasveer, Rensch, Timber, Klaassen, Taylor, Kudus, Tadic, Berghuis, Brobbey en Bergwijn. Ik denk dat een boel een gat van opluchting springen omdat het WK er aan komt.

Voor de rest kan ik alleen maar uit eigen ervaring spreken en dat is dat deze spelers weinig zin, of vertrouwen hebben dat het onder Alfred Schreuder nog goed komt. Zoals ze er uitzien en gevoetbald word ziet het er zelfs naar uit dat ze er tien keer langer over doen om hun veters te strikken, omdat een volgende training op het programma staat.Ongeacht of spelers het leuk vinden onder de trainer moet je simpelweg altijd 100% geven. In de post die ik quote leek het erop alsof Blind een slachtoffer is. "Als zelfs een echte Ajacied als Blind zijn best niet meer doet". Die jongen moet zich diep schamen voor zijn gedrag. Hij bakt er al niet zoveel meer van en dan nog zulke stellalures? Ongekend.

Dat is niet om Schreuder te verdedigen, die mag wat mij betreft gisteren nog weg, maar dat rechtvaardigt dit gedrag niet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 14 november 2022 om 11:12:
En als een echte Ajacied zoals Daley Blind in Emmen na rust geen meter meer teveel loopt.....2 dagen voor hij naar Qatar gaat.....dan mag je dat ook Schreuder aanrekenen.
Er is maar 1 persoon verantwoordelijk voor het feit dat Blind geen meter teveel loopt en dat is Blind zelf. Er zal heus wel genoeg aan te merken zijn op Schreuder (wat ik ook aangeef in mijn post), maar dat geeft Blind 0,0 excuses om zo op het veld te stappen. Als je er mentaal niet klaar voor bent of een plaats op de bank moeilijk kan accepteren, geef je dat intern aan en reis je ook niet af met de rest van de ploeg. Kan best aannemen dat het niet leuk is, als vice-aanvoeder, maar dat geeft je nog altijd het recht niet om zo te verzaken. Als je dan toch een echte Ajacied bent of wil zijn, dan ren je 2x zo hard als je het veld opkomt.

Denk je dat andere trainers of clubs dit zomaar zouden accepteren? Bij gelijk welke andere ploeg stond hij nu op de transferlijst en kon hij meetrainen met het 2e elftal.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 30 pagina's: 1 2 3 4 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Ajax Forum » Historie » Alfred Schreuder