Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Historie » Luis Suárez

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=404257link

open/sluit de onderstaande quote:

Luis Suárez neemt na twee seizoenen afscheid als speler van Atlético de Madrid. De 35-jarige aanvaller is vanwege zijn transfervrije status een gewilde speler. Suárez heeft naar eigen zeggen al aanbiedingen van tal van clubs gehad, maar wil met het oog op het WK in Qatar het liefst op hoog niveau in Europa actief blijven.De man is inmiddels al 35 jaar, maar dat hoeft niet altijd wat te zeggen. Salaris is wel een dingetje.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

3xA schreef op 24 mei 2022 om 21:28:

https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=404257link

open/sluit de onderstaande quote:

Luis Suárez neemt na twee seizoenen afscheid als speler van Atlético de Madrid. De 35-jarige aanvaller is vanwege zijn transfervrije status een gewilde speler. Suárez heeft naar eigen zeggen al aanbiedingen van tal van clubs gehad, maar wil met het oog op het WK in Qatar het liefst op hoog niveau in Europa actief blijven.De man is inmiddels al 35 jaar, maar dat hoeft niet altijd wat te zeggen. Salaris is wel een dingetje.Ben een zeer groot fan van de man maar ik denk dat Ajax hier niet aan moet beginnen. Is echt zwaar over the hill inmiddels.

 

+1/-0

Te vaak geblesseerd en de speelwijze van Ajax vereist veel loopvermogen voor o.a. drukzetten (en de bereidheid daartoe). Voordat hij naar Atletico ging had ik het nog wel een kans gegeven, maar nu moeten we er niet meer aan beginnen. Hij is ook veel te duur voor de bank en zal dat zelf ook nooit accepteren. Dat wordt Turkije, de zandbak o.i.d. waar hij nog een vorstelijk salaris binnen kan harken zonder echt nog top te hoeven zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Mike1976 schreef op 24 mei 2022 om 22:34:

Te vaak geblesseerd en de speelwijze van Ajax vereist veel loopvermogen voor o.a. drukzetten (en de bereidheid daartoe). Voordat hij naar Atletico ging had ik het nog wel een kans gegeven, maar nu moeten we er niet meer aan beginnen. Hij is ook veel te duur voor de bank en zal dat zelf ook nooit accepteren. Dat wordt Turkije, de zandbak o.i.d. waar hij nog een vorstelijk salaris binnen kan harken zonder echt nog top te hoeven zijn.Hij schijnt nog in een serieuze competitie te willen spelen met het oog op het WK. Eigenlijk moet ie dan ook bij een topclub spelen waar ie veel kansen krijgt. Puur qua afwerking issie nog best ok, maar hij moet natuurlijk niet in een counterploeg komen te spelen.

Denk dat het Benfica wordt om landgenoot Nunez op te volgen.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Historie » Luis Suárez