Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » »

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Count your blessings!!!!
AJAX VERLIEST WELISWAAR MAAR WINT OOK TEGELIJKERTIJD!!
ANDERE WAARDEN ZIJN BELANGRIJKER DAN ROEM!
Wat is er aan de hand met Ajax?Keert het lot zich ineens tegenover Ajax of kun je hieruit ook iets positiefs halen.
Winnen is echt niet alles. Koester bijvoorbeeld de fouten die een gelukkig van hartklachten herstelde Blind kan en mag maken. Ook dat besef hoort bij voetbal.Althans dat bepaalt in hoeverre het soms of voor of tegen zit.
Misschien vergeten we de jongens van wie wij en de meeste Ajaxsupporters nooit voldoende voor Ajax vonden zoals Marin en Alvarez.Hebben zij wel een eerlijke kans gehad.Was het overhouden van 150 mln verdiend aan spelers het enige wat telde.Werd de commercie niet teveel opgeblazen.
Het lot keerde zich al maanden tegenover Ajax.Als dat eenmaal gebeurt,kan elk ploeg je pijn doen.Dus terug naar de basis en herstel de fouten die je op morele vlak anders niet had mogen maken. Geef Alvarez en Marin een kans.Ook spelers uit Jong-Ajax zou niet misstaan.
De hele achterhoede en middenlinie van Ajax wil met insteekballen door de linies heenspelen hetgeen vorig jaar lukte en nu steeds mislukt(LOT???).Je kunt ook proberen door de linies heen te DRIBBELEN of simpeler te voetballen.Met alle respect voor Az.Als het LOT AJAX niet meer gunstig gezind is, kan elk willekeurige ploeg Ajax pijn doen.
So count your blessings.We hebben wat geleerd.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » »