Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Computer & Games » Football Manager 2019

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Mensen die nog steeds Football Manager spelen en hier tips en of spelers/tactiek willen posten?

 

+1/-0

Ik speel het nog bijna dagelijks :)

Was nu een save game begonnen bij FC Den Bosch. Daar liep ik net de promotie mis omdat het in de laatste wedstrijden flink in elkaar stortte. Een contract getekend bij Parma, dat gedegradeerd was uit de Serie A. Nu met een puntenrecord kampioen geworden en weer gepromoveerd.

Bij Sparta was een zieke regen gekomen, een keeper van 16 jaar. Hem direct vastgelegd voor 4 miljoen euro. Na een half jaar al geselecteerd voor het Nederlands elftal.

 

+2/-0

Ik speel de serie al ruim 20 jaar(!) bijna dagelijks. Al is het de laatste 2-3 jaar iets minder frequent, maar nog altijd groot fan van de franchise.

Momenteel bezig om van Bologna hét opleidingsinstituut van Italië te maken, waarbij ik stapsgewijs alle scout- en trainingsfaciliteiten tot de max wil upgraden. Het is nog een vrij nieuwe save, dus verder nog weinig interessants te melden.

Waarom ik voor Bologna koos? Omdat het een prachtige stad is!

 

+3/-0

Inmiddels de jaarwisseling gehad en zowel sportief als financieel gaat het aardig goed. Ik doe mee om de Europese plaatsen (prognose was 15de). Verder zijn er plannen om zowel het jeugd- als het trainingscomplex te verbeteren en is de jeugdscouting verbeterd. Ik heb de winterstop gebruikt om wat overbodige spelers te lozen en Sansoni, één van m'n beste spelers (die eigenlijk niet echt in mijn tactiek paste) is verkocht aan de Spurs voor 19 miljoen euro. Daarmee creëerde ik ook wat ruimte in het salarishuis, want hij verdiende 59.000 p/w. Behoorlijk pittig salaris voor een speler die je eigenlijk niet kan gebruiken, zeker voor een club als Bologna.

M'n eerste aankoop voor volgend seizoen is ook een feit, Simone Scuffet komt transfervrij over van Udinese. Hij mag samen met mijn huidige doelman Skorupski uit gaan vechten wie er volgend jaar op doel komt te staan.

 

+1/-0

Na 3 jaar Ajax en 3x de dubbel en 2x de JC schaal stap ik volgend seizoen over naar Dortmund.
Die staan op dit.moment 5e jn de bundesliga na 28 wedstrijden!
Iemand al ervaring met Dortmund?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Computer & Games » Football Manager 2019