Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Binnenlandse competities » PSV

Deze normale topic is open en bestaat uit 65 pagina's: 1 2 3 4 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 61 62 63 64 65

Al met al is het best een eenenverende voetbalweek geweest. PSV heeft na mijn idee FC Copenhagen te veel onderschat. Copenhagen had zelfs nog een vijfde doelpunt kunnen maken in blessuretijd. Als je ziet dat PSV voor de Nederlandse competitie al veel doelpunten om zijn oren heeft gekregen zegt dat het een en ander over de staat van het elftal in verdedigend opzicht.

Meest bijzondere wedstrijd vond ik Real Madrid tegen Paris Saint Germain. Speciaal om te zien hoe spelers als Mbape en Messi na het laatste fluitsignaal afdropen. Door in feite een paar momentopnames. Onder andere de keeper van PSG die zich zwaar vergiste. Benzema wist daar wel raad mee. En door onder meer een 36 jarige Modric die hem even later uitstekend bediende om er nog eentje in te knallen.

Toen PSG afdroop beseften ze volgens mij nog niet helemaal goed wat er gebeurd was. Zo snel als de kentering van de wedstrijd kwam.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 11 maart 2022 om 12:23:

open/sluit de onderstaande quote:

liam schreef op 11 maart 2022 om 11:13:

(...) Geeft ook aan dat Ajax momenteel in de Eredivisie vaak wanprestaties levert. Zeker als je twee keer van ze wint moet je minstens 10 punten op ze voorstaan. (...)Bovenstaande lijkt mij een prima wedstrijdbespreking voor vanavond in de kleedkamer.Laten we het hopen, ik zie tegen vanavond op. Als ze punten verspelen is heel het weekend alweer bij voorbaat verknald.

Ik vraag me af: zijn Nous en Jurriën er wel bij vandaag? Heb daar nergens iets over gelezen.

 

+1/-0

Mmmmh. Ik lees dat ze in Kopenhagen gewonnen hebben.

Ik had verwacht dat ze het daar zouden laten lopen om alles op de competitie te kunnen zetten.

Of zouden ze zich zo sterk voelen dat ze het wel aandurven op twee fronten?

Dat ze Ajax zien als 'een gewonde prooi, die ze op het juiste moment tegen de achterpoten moeten tikken', daar sta ik niet van te kijken.

Het is voor Ajax in ieder geval gunstig dat PSV nog minimaal 2x op donderavond moet spelen.

 

+1/-0

Ik wil het gewoon een keer gezegd hebben... ik ben diep teleurgesteld dat wij Joey Veerman niet hebben gekocht, tevens De Ketelaere jaren geleden. In beiden zag ik heel vroeg een speler wie zich goed zal gaan ontwikkelen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kiki schreef op 17 maart 2022 om 23:59:

Ik wil het gewoon een keer gezegd hebben... ik ben diep teleurgesteld dat wij Joey Veerman niet hebben gekocht, tevens De Ketelaere jaren geleden.
In beiden zag ik heel vroeg een speler wie zich goed zal gaan ontwikkelen.Dat heb ik met Messi.

 

+1/-0

Het lullige is dat PSV met al die mazzelachtige overwinninkjes zoveel vertrouwen heeft gekregen dat ze nu ineens ook aardig gaan spelen. De komst van Mauro en Doan in het team (per toeval door blessures) zorgt voor veel meer voetbal. Ajax zal echt van de komende 9 wedstrijden er 8 moeten winnen en eentje gelijkspelen mag nog. Anders denk ik dat PSV kampioen wordt. Ik zie die niet meer morsen.

 

+1/-0

Zit inderdaad veel meer muziek, werklust en toch ook veel individuele kwaliteit in. Als Ajax haar vorm weer weet terug te vinden mag het niet misgaan, maar de laatste weken is het dramatisch en lijkt een einde zoals het afgebroken covid-seizoen eerder realistisch.

 

+1/-0

Zou het Super Ruud topic nog bestaan?

 

+3/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Suavimani schreef op 30 maart 2022 om 18:59:

Zou het Super Ruud topic nog bestaan?Heeft Geels dat ooit gehad?

Hij zou het wel verdienen want zijn Ajaxgoals komen nog steeds bij tijd en wijle voorbij in diverse (voetbal)programma's.

 

+2/-0

Dat zijn hele dure punten die PSV laat liggen. Normaal gesproken halen ze die 4 punten niet meer in.

 

+2/-0

Dit was de zogenoemde 'vorentscheidung'.

4 punten is teveel met nog 6 te spelen.

 

+1/-0

8 Mei: Feyenoord-PSV en AZ-Ajax, dan zal het beslist worden.

 

+1/-0

4 Punten is niets met dit Ajax.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Fier Koen schreef op 02 april 2022 om 21:36:

4 Punten is niets met dit Ajax.Maar 4 punten is wel te veel voor dit PSV ;-)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Johan Nahoj schreef op 02 april 2022 om 21:31:

8 Mei: Feyenoord-PSV en AZ-Ajax, dan zal het beslist worden.PSV laat bij Feyenoord meestal punten liggen. Je zou dus zeggen dat het kampioenschap een zekerheidje lijkt, tenzij Ajax nog hele rare dingen gaat doen.

 

+1/-0

Ajax gaat dit niet meer verspelen. Nog 5 wedstrijden waarvan drie thuis: Sparta, PEC en Heerenveen gaan sowieso gewonnen worden. Uit nog tegen NEC en AZ, die mag je in theorie beiden gelijkspelen en dat zie ik ook niet gebeuren. Hooguit nog puntverlies tegen AZ maar dat zie ik eigenlijk ook niet gebeuren.

 

+1/-0

Bovendien speelt Ajax veel van die wedstrijden vóór het tijdstip waarop PSV speelt. PSV heeft dus ook het voordeel van druk zetten niet meer.

 

+1/-0

Vergeet ook niet de extra belasting die de wedstrijden in Europa nog met zich mee gaan brengen. Stel dat ze verder komen tegen Leicester dan zijn dit in de komende weken nog 4 extra zware potjes en dat kost gewoon punten in de eredivisie. Kan ze trouwens ook nog parten gaan spelen in de bekerfinale. Wij kunnen ons een week voorbereiden en zij spelen die donderdag ervoor nog tegen Leicester.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marek schreef op 03 april 2022 om 08:13:

Maar 4 punten is wel te veel voor dit PSV ;-)Geen idee, ik heb ze dit seizoen maar drie keer zien spelen.

Ik kijk naar Ajax en hoe zij spelen. Dan is mijn conclusie dat vier punten voorsprong niet veel is. Dat hebben ze dit seizoen al een paar keer laten zien.
En ze hebben er niets van geleerd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

3xA schreef op 03 april 2022 om 08:48:

PSV laat bij Feyenoord meestal punten liggen. Je zou dus zeggen dat het kampioenschap een zekerheidje lijkt, tenzij Ajax nog hele rare dingen gaat doen.Feijenoord kan ook rare dingen doen. Als de wedstrijd tegen PSV nergens meer om gaat.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 65 pagina's: 1 2 3 4 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 61 62 63 64 65

Ajax Forum » Binnenlandse competities » PSV