Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Buitenlandse competities » Paris Saint-Germain

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Heb niks met PSG, maar ik was even benieuwd naar het debuut van Messi. Dus heb ik snel een samenvatting gekeken. En ik weet het niet. Wat een raar gezicht. Heb ook zo'n gevoel dat het een flop gaat worden met al die sterren in zo'n team. Ze zullen wel kampioen worden, maar Europees gaat het ze weer niet lukken.

Verder trekt de Franse competitie me totaal niet, zelfs niet met de sterren en al die spelers die zijn overgekomen van de Eredivisie de laatste jaren.

 

+1/-0

Nee klopt het blijft een fysieke competitie met veel negatief voetbal. Wat ik van de wedstrijd gisteren heb gezien was niet best. Heel veel overtredingen (ook smerige) en de scheidsrechter vind het allemaal prima. En voetballend waren ze hopeloos. Dus ook Di Maria, Verratti, Mbappe enzovoorts.

Het voetbal is veel beter in de Spaanse competitie. Ik vind een aantal verdedigers van PSG ook echt heel matig en middenvelders zoals Gueye, Danilo idem dito. Dan kunnen mensen zeggen dat de sterspelers van Barca over the hill zijn... dan nog voetballen ze zoveel makkelijker. En waarom zit Donnarumma op de bank? Dan heb je het grootste keeperstalent binnengehaald en dan zet je hem op de bank. Echt wat een kansloos gedoe.

En Messi zal heus wel zijn goals gaan maken daar. Het blijft de Franse competitie. Maar echt spelen op balbezit doen ze niet.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Buitenlandse competities » Paris Saint-Germain