Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Gastenboek » Periode offline

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

open/sluit de onderstaande quote:

Ome Michel schreef op 13 augustus 2019 om 13:41:

open/sluit de onderstaande quote:

Brasil schreef op 13 augustus 2019 om 09:18:

open/sluit de onderstaande quote:

jellie schreef op 13 augustus 2019 om 00:08:

open/sluit de onderstaande quote:

Brasil schreef op 12 augustus 2019 om 13:08:

open/sluit de onderstaande quote:

AFCA 428 schreef op 11 augustus 2019 om 23:14:

open/sluit de onderstaande quote:

Nietzsche schreef op 11 augustus 2019 om 13:29:

Ik heb het forum wel echt gemist, er is ook zo bizar veel gebeurd in de tijd dat het forum plat lag. Om de zoveel tijd toch maar weer kijken of het forum weer terug was. Zo vaak gefrustreerd dat zelfde stukje tekst bekeken met iets als "we zijn hard bezig en willen binnenkort het forum weer online brengen".... maanden later..... maanden later....maanden later.....
En nu opeens WTF!

Blij dat het terug isHeb een tijdlang om de zoveel tijd gekeken, maar helaas tevergeefs. Was dit forum (En de verslaving) eigenlijk compleet vergeten. Totdat een oudgediende van hier appte dat het forum weer online was. Ik snel inloggen en hem lukt het niet meer :D

Mooi om te zien dat steeds meer oude bekende het forum weer hebben gevonden. Ik heb niet het verslavingsgevoel van weleer, maar dat kan ook komen omdat ik inmiddels 2 kinderen rijker ben :DHier ook 'ineens' twee kinderen rijker. Samengesteld gezin.... volgend jaar zelfs trouwen!Neem wel aan dat je in Geffen gaat trouwen en met paarden etc?
Proficiat in elk geval :)

uiteraard! Moest hier wel even uitleggen waarom in Geffen 😂😂Wij mede-Rudisten zijn toch wel uitgenodigd he, neem ik aan? Anders zal ik met de raad van bestuur toch echt over jou lidmaatschap moeten gaan vergaderen. Niet dat ik nu meteen wil gaan chanteren of zo hoor, maar ik benoem het toch maar effe! :B

Verder inderdaad fijn om langzaamaan weer bekende namen terug te zien. Benieuwd of we enkele veelbesproken leden, ook weer terug zullen zien, aan sommige ergerde we ons soms dood, maar zijn toch een onderdeel van dit forum moet je maar denken.


Oh en Brasil, alvast een schitterende dag toegewenst, wanneer het eenmaal zover is!;)


Ik zal dit toch moeten overleggen. Het duurde al heel lang voordat ik toestemming kreeg om voor alle gasten een extra bak haver te regelen dus ga er maar niet van uit 😂😂

 

+2/-0

Beetje late to the party, maar mooi om weer terug te zijn. Ook maar meteen met nieuwe inlog. Verder zal ik vooral meelezen. Is schaap alweer terug?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Van de film schreef op 11 augustus 2019 om 08:56:

open/sluit de onderstaande quote:

Iceman schreef op 10 augustus 2019 om 20:44:

open/sluit de onderstaande quote:

JeroenE schreef op 05 augustus 2019 om 19:30:

Dit voelt een beetje als het tv programma de reünie. Benieuwd wie we nog tegen gaan komen. Ik ben in ieder geval blij dat het forum weer online is, want alternatieve sites focussen zich meer op nieuwsberichten of ze genereren überhaupt te weinig verkeer.De reünie 😂😂

Ik zit hier al vanaf 2002. Bijna 20 jaar. Ik registreerde me toen kwam ik net van de basisschool af en ben nu 32 en heb 2 kinderen 😂Mijn levensloop is bijna hetzelfde. Onvoorstelbaar hè? B)Inmiddels zijn in die 17 jaar lidmaatschap mijn kinderen de deur uit. :B

Dit bericht is gewijzigd op 14 augustus 2019, 14:53:23.

 

+2/-0

18 jaar geleden geregistreerd blijkbaar. Ik moest toen nog mijn middelbare school in Belgie afmaken, lol.

Ondertussen al lang en breed een huis gekocht, getrouwd, geen kinderen thank God en 3 jaar geleden naar Londen verhuisd. En veel te weinig titels voor Ajax meegemaakt, maar dat is een andere verhaal.

 

+1/-0

Om vele verzoeken in te willigen bij deze, ik ben er ook weer.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bjorn121 schreef op 14 augustus 2019 om 12:39:

18 jaar geleden geregistreerd blijkbaar. Ik moest toen nog mijn middelbare school in Belgie afmaken, lol.

Ondertussen al lang en breed een huis gekocht, getrouwd, geen kinderen thank God en 3 jaar geleden naar Londen verhuisd. En veel te weinig titels voor Ajax meegemaakt, maar dat is een andere verhaal.Ik heb het gevoel dat veel leden zich tussen de 30 en 40 jaar bevinden.
Veel leed en plezier mee gedeeld (online) in ieder geval.

 

+2/-0

Het forum is net op tijd weer open, begon namelijk al van mijn afkick verschijnselen af te komen.... We zijn er weer!

 

+1/-0

Weer terug!!!

 

+2/-0

Wat is er ooit met Schaap gebeurt, was het zo erg? Ik mocht zijn berichten graag lezen.

 

+1/-0

Held die schaap! Compleet autonoom, scherp, campe invalshoek etc etc.. Ja de oplettende lezer herkent kernwaarden van Cruijffianisme. Leuk dat er een frisse start is gemaakt, jammer dat destijds conflicten (zelfs persoonlijke vendetta's rchting mods) de overhand kergen... maar goed, dat t niet goed ging met ons cluppie zorgt natuurlijk voor frustraties dus dan krijg je dat. ;B

Ondertussen geconstateerd dat de fluwelen revolutie zn vruchten heeft afgeworpen (na heel wat leergeld dat is betaald door the likes of oa marc en ed)... wtf man, als ondergetekende zichzelf, spatsische bewegingen makende, op een keukenvloer terugvindt, laten we zeggen een x aantal min in blessuretijd tijdens de pot ajax-spurs, dan weet je wel hoe laat t is. :D

Hoe laat was het? Nu net 2 minuten te vroeg om een voor ieder (behalve Cruijff en andere Cruijffianen) voor onmogelijk gehouden finale EC te spelen. Ja zoveel potentie heeft Ajax intrinsiek (we kunnen er zelfs de historie economie stad kernwaarden genen bravoure etc bijhalen.

We weten allemaal dat het voorgaande ver te zoeken toen Uri nog vanaf het balkon op de ongure toekomst neerkeek en rikkie zei dat verdomme goed gaat met 80 seleciespelers en een blik van jols makelaarsvrindje waaruit oa lb atoeba ofzo, oboema kan ook want twas net jiskefet, komt... toen er nog werd gewezen naar een ongure oostelijke wind kracht 6 op een kunstgrasveld in Molde.

Aldus hoop ik dat de nieuwe mods het cruijffianisme hoog in het vaandel zullen dragen waardoor niet te likes of brasil (lol alles goed ouwe? ;B ) de boventoom gaan voeren op dit forum terwijl ze nog ff een vinger in de reet van FdB steken, maar eerder Cruijffianen die dit WEL voor mogelijk hadden gehouden, ik noem ene Lammert Albertus. Opdat hij na een welgemeende mea culpa weer in alle vrijheid zijn niet agressieve cruijffiaanse teksten onder linguistische en artistieke vrijheid weer op dit forum mag plaatsen.

Ja forumleden die aanstoot hieraan nemen zijn slechts onwetenden die het simpelweg niet kunnen bevatten. Hunnie leven vaak in een pijnlichaam die gedijt onder conflict en irritatie in het leven. Zij kunnen dan ook nimmer een cruijffiaan zijn. De Einsteins van deze aarde waren nl te allen tijde verlicht, er was balans tussen body mind and spirit... daarom kon hun mind met zulke ingevingen komen omdat the likes of Cruijff zich onder andere nooit door angst liet leiden, iets wat voor disbalans zorgt tussen body spirit and mind. Cruijff zei daarom dan ook terecht: "Angst?! Ik begrijp niet helemaal waar u het over heeft (journalist had t over angstcultuur destijds bij ajax)... simpelweg omdat je voetbalt voor je plezier en voor het vermaak van het publiek."

En zo is het maar net Jopie! #14 B)

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 26 september 2019, 00:38:08.

 

+5/-1

Top dat het forum weer online is, was toch echt een gemis de afgelopen jaren! Hopelijk is snel weer iedereen binnenboord zodat er weer volop interactie is met betrekking tot ons geliefde Ajax!

 

+1/-0

Ook weer aangemeld!

Fijn dat het forum weer werkt en dat we los mogen gaan.

 

+1/-0

Goh het forum is weer terug, nooit meer verwacht eerlijk gezegd. Kijk op de dag dat Jantje en Toby zijn vernederd door Bayern hier weer eens. Hopelijk kan deze site weer het verkeer overnemen van Ajax showtime want hun reaguurders systeem is echt niks naar mijn mening.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Lederen Knikker schreef op 01 oktober 2019 om 22:54:

Goh het forum is weer terug, nooit meer verwacht eerlijk gezegd. Kijk op de dag dat Jantje en Toby zijn vernederd door Bayern hier weer eens. Hopelijk kan deze site weer het verkeer overnemen van Ajax showtime want hun reaguurders systeem is echt niks naar mijn mening.Welkom terug!

 

+1/-0

Goed om jullie weer terug te zien :B Keek toevallig weer eens op de website en zag opeens dat het forum weer terug was. Ondanks dat ik nauwelijks postte, keek ik er in die periode vrijwel dagelijks op.

Met dank aan El Sierd ook maar meteen mijn naam aangepast :D

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DonnyFromTheLittleRiver schreef op 07 oktober 2019 om 11:02:

Goed om jullie weer terug te zien :B Keek toevallig weer eens op de website en zag opeens dat het forum weer terug was. Ondanks dat ik nauwelijks postte, keek ik er in die periode vrijwel dagelijks op.

Met dank aan El Sierd ook maar meteen mijn naam aangepast :DHaha topnaam :)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jopie C. uit B. te A. schreef op 26 september 2019 om 00:32:
(...) Cruijff zich onder andere nooit door angst liet leiden, iets wat voor disbalans zorgt tussen body spirit and mind. Cruijff zei daarom dan ook terecht: "Angst?! Ik begrijp niet helemaal waar u het over heeft (journalist had t over angstcultuur destijds bij ajax)... simpelweg omdat je voetbalt voor je plezier en voor het vermaak van het publiek."

En zo is het maar net Jopie! #14 B)#14

Wat ik deel over dit onderwerp, is dat Cruijffianisme een bepaalde kernschets heeft en een bepaalde blauwdruk en houvast biedt voor jeugd lekker laten opbloeien,

Dat ik kan beamen in het chagrijn en pijn van het Verval van het Nederlandse voetbal en Ajax en iedereen die daarop zich slecht voelt, we misschien elkaar ook minder begripvol en eerzaam hebben willen benaderen en behandelen.

Een welgemeend mea culpa uit alle hoeken zou kunnen zorgen voor saamhorigheid, zodat we allemaal expres genieten zonder buitensluiten van eerdere bannelingen.

en dat mijn wens ook is dat ik hoop dat oude goede posters (lang niet altijd gemakkelijk qua gedrag, maar onder bepaalde voorschrift en instructie hanteerbaar) door mensen zoals JopieCuitBteA bij behoefte worden bijgestaan in het insturen van hun informatie.


We hebben allemaal onze jeugdzonden, dingen waaraan we niet te vaak aan herinnerd willen Worden, en als we daar overheen willen stappen en gewoon een goede sfeer maken samen, dan wordt dit forum beter dan ooit tevoren. De oude aanvaringen horen allang uit de koude kleren (waarin het zat) gewaaid te zijn, voor mij geldt dat wel en mijnerzijds geen bezwaar voor verse gezelligheid en open mindset en de duidelijkste Cruijffianen. Of liever nog , liefhebbers van Pelé (begeleid door Waldemar de Brito) , voor mij de grootste rolmodel dat voetbal ooit voortbracht. Of een liefhebbers van een toegewijde vakmeester zoals Luigi Tentorio. Ookal komen ze niet uit Nederland, dat zijn volgens mij meest inspirerend internationale verhalen waar wereldburgers vandaan hebben willen leren. Daar ben ik erkentelijk over.


Zijn de mods en wij de leden daar klaar voor of gunnen we ze niet het licht in de ogen?

 

+1/-1

Vlammen mannen!

Echte Cruijffianen weten trouwens dat Pele een corrupte opportunistische wolf in schaapskleren is. (ander topic)

 

+2/-0

Toevallig de site weer bezocht. Eindelijk het best inhoudelijke Ajax forum weer online.

Al sinds 2002 of zo lid. Zeer actief lezend minder actief aan het posten.


Echt tof dat het forum weer live is!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ajax Forum » Gastenboek » Periode offline